Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Impact Diet Whey 1.45 kg
  • Impact Diet Whey 1.45 kg

Impact Diet Whey 1.45 kg

Cijena
26,54 €
Šifra oglasa: 18389707

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska

Opis oglasa

Impact Diet Whey je pomno odabrana mješavina satojaka koji će vam pomoći u gubitku kilograma i doći do zadanog cilja. U kombinaciji sa različitim sastojcima za gubitak težine i proteinima, ugljikohidratima i vlaknima, Impact Diet Whey pratiti će idealno vaš program mršavljenja a pri tome tijelu pružiti sve potrebne nutrijente koji su mu potrebni za treniranje i sagorijevanje suvišnih masnoća.

Visok udio proteina i vlakana pružiti će osjećaj sitosti tijekom dana, te spriječiti posezanje za nedozvoljenim zalogajima i suvišnim kalorijama kroz dan. Kada se uzima u kombinaciji sa tjelovježbom, vremenski otpuštajućim Protein Blend, proizvedenim od koncentrata sirutke i koncentratom proteina mlijeka, pomoći će u sagorijevanju i gubitku nakupljenih suvišnih masnoća u tijelu. U proizvod smo uključili i niskoglikemijske ugljikohidrate instant zobi koji su zdrav izvor ugljikohidrata, a ne stvaraju neželjene masne naslage poput ugljikohidrata baziranih na šećeru.

Kao dodatak ovim esencijalnim sastojcima u Impact Diet Whey-u, proizvod sadrži i puno sastojaka koji pomažu u mršavljenju, uključujući:

ekstrakt zelenog čaja: moćan antioksidant koji će pojačati termogenički efekt Impact Diet Whey
acetil L karnitin: aminokiselinu koja je esencijalna za gubitak tjelesne masti
esencijalne masne kiseline: pružaju organizmu zdrave masnoće kako bi namirili potrebe organizma za energijom tijekom treninga
Sa manje od 200 kalorija po porciji, Impact Diet Whey je idealan suradnik u programu prehrane za mršavljenje, te usporedo s tim utažuje čežnju za nezdravim zalogajima između planiranih obroka.
Ključne dobrobiti
Visokokvalitetan protein i vlakna
Dodan ALCAR i Ekstrakt zelenog čaja
Odličnog okusa i lako se koristi.

Okus: Dupla čokolada

Sm3h

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
04.04.2016. u 22:52
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
412 puta

Sm3h

Svi oglasi ovog oglašivača