• Alpina Baterijska  Kosilica AL1 3820 Li Kit
  • Nemoj propustiti priliku!

Alpina Baterijska Kosilica AL1 3820 Li Kit

Cijena
277,95 €
Šifra oglasa: 40686202

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar, Centar
Stanje
novo
Razgledavanje putem video poziva
Da

Opis oglasa

CIJENA VRIJEDI SAMO ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE!

Održavanje manjeg travnjaka nikada nije bilo lakše nego s vrhunskom Alpina AL1 3820 Li Kit akumulatorskom kosilicom!
Umjesto bučnog benzinskog motora koji zagađuje okoliš i teško ga je pokrenuti, koristi najnoviju tehnologiju litij-ionske baterije. To, u kombinaciji sa super-učinkovitim i dugotrajnim motorom bez četkica, znači da ćete uživati ​​u produljenom vremenu rada baterije i razinama performansi usporedivim s modelima na benzinski pogon slične ocjene.

Kombinirajući jednostavan ručni pogon s relativno kompaktnom radnom širinom od 38 cm i impresivno laganim dizajnom, Alpina AL1 3820 Li Kit nudi izvrsnu upravljivost i stoga će se pokazati izvrsnim izborom za manja područja gdje postoje prepreke za rad oko i između njih.

Ručka za nošenje smještena na vrhu kosilice olakšava podizanje i premještanje; dok odabir visine rezanja pomoću jedne poluge čini podešavanje prije košnje stvarno brzim i lakim.
Daljnje značajke visokih specifikacija uključuju polipropilensko podnožje koje težinu stroja svodi na minimum, dok daje robusnu otpornost na udarce; i prostranu kutiju za travu od 40 litara, koja je dizajnom optimizirana kako bi se osiguralo da se napuni do kraja bez začepljenja.
Ovaj model dolazi s dvije baterije od 20 V (4 Ah), koje se obje mogu koristiti sa svim Alpina vrtnim strojevima od 20 V (punjač također uključen).

Karta

Pevec d.o.o

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
14.06.2023. u 00:29
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
111 puta

Pevec d.o.o

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska