Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • XXL NUTRITION-Weight Gainer-Okus Vanilla-2500g
  • XXL NUTRITION-Weight Gainer-Okus Vanilla-2500g

XXL NUTRITION-Weight Gainer-Okus Vanilla-2500g

Cijena
39,68 €

+ zaštita kupca 1,69 €

+ dostava 4,00 €

Kupi uz dostavu od 0,00 €

Putem BOX NOW paketomata

Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više

Šifra oglasa: 38911384

Osnovne informacije

Lokacija
Zadarska, Zadar, Jazine

Opis oglasa

XXL NUTRITION-Weight Gainer-okus Vanille-2500g
Što mogu očekivati ​​od Weight Gainer-a?

Problemi s izgradnjom mišićne mase prošlost su zahvaljujući proizvodima kao što je Weight Gainer od XXL Nutritiona, čak i za one koji se teško udebljaju. U tu svrhu, Weight Gainer iz XXL Nutritiona pruža kombinaciju visokokvalitetnih proteina i ugljikohidratne matrice koja se sastoji od maltodekstrina i dekstroze. Proizvod je dodatno funkcionalno zaokružen i optimiziran mineralno-vitaminskim kompleksom. Idealan je za ambiciozne sportaše koji imaju problema s debljanjem ili kojima je normalnom hranom teško unijeti potreban broj kalorija za optimalne performanse.
Kako Weight Gainer djeluje?

Izvori proteina:

Uz koncentrat proteina sirutke i izolat proteina sirutke, Weight Gainer pruža vrlo kvalitetne nositelje proteina. Poput kazeina, oba dolaze iz mlijeka, ali imaju potpuno različita svojstva. Protein sirutke blista visokim udjelom esencijalnih aminokiselina (EAA), aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) i visokom biološkom vrijednošću. Dostupan je organizmu ubrzo nakon unosa, opskrbljuje tijelo visokokvalitetnim proteinima i utječe na razinu inzulina kao nijedan drugi protein. Znanstveno je dokazano da proteini podržavaju rast mišića tijekom faza izgradnje mišića i održavanje mišića tijekom faza prehrane. Također doprinosi održavanju normalnih kostiju.

Izvori ugljikohidrata:

Sadržaj ugljikohidrata od 75% u Weight Gaineru sadrži dekstrozu i maltodekstrin, dva lako dostupna i iznimno probavljiva izvora koji osiguravaju brzu opskrbu energije.
Kompleks vitamina i minerala:

Weight Gainer također je optimiziran kompleksom vitamina i minerala. Vitamin B6, magnezij i vitamin B12 doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 također doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena te, poput vitamina B12, podržava normalno stvaranje crvenih krvnih stanica. Magnezij i kalij podupiru normalan rad mišića.

Primjena
Koristite Weight Gainer kao dodatak svakodnevnoj prehrani. Pomiješajte 2 do 3 pune mjerice Weight Gainera (70-105 grama) s 300 do 400 ml mlijeka ili napitka po vašem izboru. Uzmite 1 do 3 shakea dnevno,ovisno o vašoj težini i svrsi treninga. Weight Gainer se vrlo dobro otapa u shakeru.

XXL savjet!
Weight Gainer se može vrlo dobro kombinirati s Whey Delicious i Allday Protein. Dodajte MCT ulje ako svom shakeu želite dodati više kalorija na održiv način.

Zašto ovdje ima samo malo informacija o proizvodu?
Nažalost, zbog strogih pravila EU (zbog strogih propisa EU), dopušteno nam je otkriti samo ograničene informacije o dodacima. Mogu se prikazati samo takozvane "Zdravstvene tvrdnje", tj. odobrene EU tvrdnje koje se nalaze u EU bazi podataka. Stoga obično ne smijemo izlagati rezultate znanstvenih studija.
Postoje li konkretna pitanja o ovom proizvodu?
U tom slučaju obratite se našoj korisničkoj službi za osobni savjet.

Opasnost:

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati na hladnom i suhom. Dodaci prehrani nisu zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece.
Cijena:299kn(39,90€) dostava ukljucena.
Mali poklon dolazi uz porudzbu.

Dostava u cijeni.
Izdajemo R1 račun.
Placanje preko PayPala, kartično placanje,preko uplate na bankovni račun,pouzecem i PayProtect-a.
Ako želite doci po produkt, javite se za dogovor oko termina preko njuškala ili preko telefona.
Ako imate pitanja, slobodno nas pozovite na broj:099-8111188

Karta

www.fiser.shop

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
09.10.2023. u 19:56
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
264 puta

www.fiser.shop

Svi oglasi ove trgovine

Povezani oglasi