• Magneti za tablice - Seat LEON 1P
  • Nemoj propustiti priliku!

Magneti za tablice - Seat LEON 1P

Cijena
55,95 €
Šifra oglasa: 44419698

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

Seat LEON 1P

Prednja tablica: Ninety Degrees CLEAN 55,95 €
Zadnja tablica: Ninety Degrees ORIGINAL 55,95 €
Prednja + zadnja POPUST 10%, plaćanje po predračunu!


Proizvod možete kupiti na našem webshopu ili kod naših ovlaštenih prodavača koji nude i uslugu ugradnje, više na:
www.9tydegrees.eu

Za sve ostale informacije smo vam dostupni preko maila ili telefona:
support@9tydegrees.eu
+386 64 298 990


Ninety Degrees CLEAN je univerzalni nosač registarskih tablica. Potpuno je nevidljiv i vašoj registarskoj tablici daje uredniji i besprijekorniji izgled, kao što ga vaše vozilo zaslužuje. SPECIFIČNOST NOSAČA JE MONTAŽA BEZ BUŠENJA RUPA U BRANIKE ILI MASKE NA VOZILU, ČIME OSTAJE SAMO ČISTA POVRŠINA NA VAŠEM VOZILU (CLEAN LOOK). Praktičan je za svakodnevnu upotrebu, tako svoju registarsku tablicu možete postaviti i skinuti u samo nekoliko sekundi. Kada se tablica skine, ostaje samo čista površina bez vidljivih nosača, što vašem vozilu daje elegantan i nezaboravan izgled. Montaža se odvija u obliku pričvršćenja na 2 točke, na prednji ili stražnji dio vašeg vozila (s unutarnje strane branika, maske i sl.). Nosač djeluje uz pomoć jakih magneta koji učinkovito i pouzdano pričvršćuju vašu registarsku tablicu. Magneti su obloženi gumom koja štiti lak na vozilu. Korištenje kvalitetnih materijala i precizna izrada osigurava sigurno pričvršćivanje vaše registarske pločice. Ninety Degrees CLEAN je otporan na sve vremenske uvjete, te je testiran do 300 km/h.

Ninety Degrees ORIGINAL je univerzalni nosač registarskih tablica. Potpuno je nevidljiv i vašoj registarskoj tablici daje uredniji i besprijekorniji izgled, kao što ga vaše vozilo zaslužuje. Praktičan je za svakodnevnu upotrebu, tako svoju registarsku tablicu možete postaviti i skinuti u samo nekoliko sekundi. Kada se tablica skine, ostanu vidljivi nosači na vozilu. Montaža je jednostavna i odvija se u obliku pričvršćenja na 2 točke, na prednji ili stražnji dio vašeg vozila (na postojeće ili novo napravljene rupe s vanjske strane branika, maske i sl.). Nosač djeluje uz pomoć jakih magneta koji učinkovito i pouzdano pričvršćuju vašu registarsku tablicu. Korištenje kvalitetnih materijala i precizna izrada osigurava sigurno pričvršćivanje vaše registarske pločice. Ninety Degrees ORIGINAL je otporan na sve vremenske uvjete, te je testiran do 300 km/h.

Magneti za tablice Ninety Degrees jedinstveni su proizvodi koji daju drugačiji pogled na korištenje i funkcionalnost registarske tablice na vozilu. Riječ je o potpuno inovativnim proizvodima, od početne ideje do same realizacije. Odlikuje ih čvrstoća, izdržljivost, univerzalnost i jednostavnost korištenja. Osim ljepšeg i besprijekornog izgleda registarske tablice te jednostavnost korištenja, Ninety Degrees magneti su prikladni za svakodnevne situacije, a posebno za razne prigode kao što su:
• OFFROAD
• TRACK DAY
• RACE SHOW
• CAR SHOW
• OLDTIMER SHOW
• PHOTO SHOOTING
• CAR WASHING
• CAMPING
• TESTING
• ADVERTISING

Karta

NINETY DEGREES

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
09.07.2024. u 17:50
Do isteka još
do prodaje

NINETY DEGREES

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia