• Robotski usisivač Midea M6
  • Nemoj propustiti priliku!

Robotski usisivač Midea M6

Cijena
150 €
Šifra oglasa: 44628870

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Britanac
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

2-u-1 robotski usisavač: ovaj 2-u-1 robotski usisavač ima veliki spremnik za prašinu od 600 ml i elektronički kontrolirani spremnik za vodu od 250 ml, tako da samo jednom tjedno trebate isprazniti smeće. Možete prilagoditi željenu brzinu i količinu vode ovisno o materijalu poda kako biste izbjegli da mrlje od vode oštete vaš pod.

Precizna karta: uz lasersku navigaciju, robot usisavač stvara kartu okoliša i na temelju toga samostalno kreira rute u obliku slova Z po kući za učinkovito čišćenje. Robot usisavač također može pohraniti do 3 kartice, pohranjene kartice se uvijek mogu povratiti, u usporedbi s robotima koji mogu pohraniti samo jednu karticu, štedi vrijeme u rekonstrukciji kartice.

Personalizirano čišćenje: robotski usisavač može čistiti pametnije prilagođavanjem planova i rutina čišćenja u aplikaciji. Uz aplikaciju također možete postaviti zabranjenu zonu za osjetljivi namještaj, bez dodatnih materijala. Robot usisavač također može prilagoditi intenzitet čišćenja povećavajući vrijeme čišćenja za jako zaprljana područja.

Zaštita od pada, sudara i detekcija tepiha: robotski usisavač ima senzore koji mu pomažu u sigurnom radu u složenim okruženjima. Senzori prepreka izbjegavaju sudare s namještajem, senzori pada sprječavaju padove sa stepenica, a detekcija tepiha osigurava snažno čišćenje tepiha. To omogućuje učinkovito i temeljito čišćenje.

Snažna usisna snaga i vrijeme rada od 120 minuta: M6 ima snažnu usisnu snagu od 2000 Pa, koja učinkovito uklanja dlake, zrna i prašinu. Robot ima dugo trajanje baterije do 120 minuta. Kada baterija postane niska, automatski će se napuniti i vratiti na točku na kojoj je prestala čistiti kada je potpuno napunjena.

Jednostavan za korištenje: pokrenite automatski ciklus čišćenja robota usisavača jednostavnim pritiskom na gumb, koji se automatski vraća na stanicu za punjenje. Možete ga vratiti na stanicu za punjenje u bilo kojem trenutku ponovnim pritiskom na gumb.

Četka visoke kvalitete: robotski usisavač ima poboljšani dizajn četke s četkom za kosu i dvije bočne četke, što dovodi do poboljšane učinkovitosti čišćenja. Četka za kosu je tiša i čišća od gumene četke i manje je sklona oštrim česticama. To dovodi do boljeg učinka čišćenja i duljeg vijeka trajanja robota. 

Uređaj star godinu dana, korišten vrlo malo. Garancija još godinu dana.⁰

 

Karta

scvrtila

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
05.09.2024. u 21:34
Do isteka još
Oglas prikazan
74 puta

scvrtila

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Grad Zagreb, Hrvatska

Povezani oglasi