• 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • 3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho
  • Nemoj propustiti priliku!

3u1 1400W HEPA 25L industrijski usisavač za mokro i suho

Cijena
169,99 €
Šifra oglasa: 45286894

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo
Interna šifra
CR7045

Opis oglasa

Olakšajte si čišćenje uz 3-u-1 industrijski usisivač kapaciteta 1400 W, koji nudi mokro i suho usisavanje, kao i funkciju puhanja. Ovaj svestrani usisavač sa spremnikom od 25 litara idealan je za čišćenje radionica, garaža, automobila i gradilišta. Zahvaljujući svom HEPA filteru, također učinkovito hvata sitne čestice prašine i alergene, što osigurava čišći i zdraviji okoliš. Izdržljiv dizajn i veliki spremnik omogućuju dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim pražnjenjem, što povećava produktivnost i olakšava čišćenje i većih prostora.
Usisavač omogućuje mokro i suho usisavanje, što znači da možete ukloniti kako prašinu i sitne čestice, tako i prolivenu tekućinu i blato. S funkcijom puhanja možete jednostavno ukloniti lišće, prašinu ili druge tvrdokorne ostatke s mjesta do kojih ne možete doći usisavačem. Usisavač je jednostavan za korištenje i održavanje jer ga možete jednostavno očistiti i pripremiti za sljedeću upotrebu.
Profesionalni industrijski usisavač s nastavkom za alat CAMRY CR 7045 je proizvod koji će raditi u stanu, kući, garaži, radionici i terasi, kao i pomoćna oprema u tvrtki za čišćenje. Industrijski usisavači uglavnom su povezani s gradilištima i proizvodnim pogonima, ali sve više se koriste iu našim domovima i garažama. Popularnost im je sve veća zbog njihove multifunkcionalnosti, ali najveća prednost ovih vrsta usisavača je njihova učinkovitost. Maksimalna snaga od 3400 W i usisna snaga od 20 kPa omogućit će brzo usisavanje svih prostorija, čak i kod velikih nečistoća. Elementi od visokokvalitetnog čelika kao što su teleskopska cijev i više od dva metra duga plastična cijev s udobnom ručkom omogućuju slobodno upravljanje radom usisavača. Velika prednost usisavača iz naše ponude je mogućnost suhog, mokrog i puhanja.
Postoje situacije u kojima se obični usisavač možda neće moći nositi i trebat će nam učinkovitija oprema. Profesionalni industrijski usisavač s nastavkom za alat CAMRY CR 7045 je proizvod koji će raditi u stanu, kući, garaži, radionici i terasi, kao i pomoćna oprema u tvrtki za čišćenje. Omogućit će vam čišćenje gotovo svih površina, a pritom je vrlo intuitivan za korištenje.
Industrijski usisavači uglavnom su povezani s gradilištima i proizvodnim pogonima, ali sve više se koriste iu našim domovima i garažama. Popularnost im je sve veća zbog njihove multifunkcionalnosti, ali najveća prednost ovih vrsta usisavača je njihova učinkovitost. Maksimalna snaga od 3400 W i usisna snaga od 20 kPa omogućit će brzo usisavanje svih prostorija, čak i kod velikih nečistoća. Tome također pridonosi ogroman radni raspon do 19 m, a sve uz razinu buke od 82 dB. Usisavač je opremljen ogromnim spremnikom kapaciteta 25 litara koji omogućuje dugotrajno usisavanje bez pražnjenja posude. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i ima izdržljive metalne kopče koje ga drže na mjestu. Čep za pražnjenje spremnika, uklonjiva baza na četiri kotača za glatko kretanje između prostorija čine usisivač lakšim za korištenje.
Elementi od visokokvalitetnog čelika kao što su teleskopska cijev i više od dva metra duga plastična cijev s udobnom ručkom omogućuju slobodno upravljanje radom usisavača. Osim toga, u setu se nalazi vatrostalna cijev dužine 1,5 m i aluminijska cijev dužine 23 cm koja će vam olakšati usisavanje pepela i vrućih čestica iz peći, roštilja ili kamina. Usisavač ima i četiri filtera koji omogućuju brigu o kvaliteti zraka u prostorijama koje usisavate. Radi se o perivom HEPA filtru za suhi rad, koji će posebno cijeniti alergičari, vatrostalnom pamučnom filtru, papirnatoj vrećici kapaciteta 25 litara i perivom spužvastom filtru. Zahvaljujući njima, možemo biti sigurni da je korištenje usisavača sigurno za sve članove obitelji i kućne ljubimce. Lako upijamo tradicionalnu prljavštinu, prašinu, pijesak, kao i pepeo, gips ili žbuku.
Velika prednost usisavača iz naše ponude je mogućnost suhog, mokrog usisavanja i puhanja. Dobro služi za usisavanje velikih površina poput podova, ali i za čišćenje automobila i tapeciranog namještaja. Odgovarajući savjeti pomoći će pri skupljanju prašine koja nastaje tijekom radionica, renoviranja i građevinskih radova. Mokro čišćenje bit će korisno ako imamo problem s blatom, prašinom ili mokrim pijeskom. Zanimljiva je upotreba posebnog nastavka za puhanje, koji će pomoći pri usisavanju teško dostupnih mjesta. Također će vam pomoći da kuću održite urednom i lakše ćete pomesti lišće, pokošenu travu ili odrezati granje. U setu s usisavačem nalazi se 5 četkica koje će nam pomoći u održavanju čiste okoline. Četka za presvlake, okrugla četka i četka za pukotine, univerzalna četka za podove i jedna za profesionalno čišćenje uredskih ili industrijskih podova.
Naš proizvod također ima mogućnost spajanja alata na utičnicu koja se nalazi na usisavaču koji nudimo. Ova utičnica za električni alat sa sinkronizacijom ima snagu od 2000 W. Priloženi adapter za građevinski alat omogućuje vam korištenje usisavača kao izvora energije tijekom renoviranja ili građevinskih radova. To će vam omogućiti smanjenje troškova energije i ubrzati obavljeni posao.

Vrsta rada: suho / mokro / puhanje
6 funkcija:
– usisavanje velikih podnih površina
– čišćenje automobila / tapeciranog namještaja
– sakupljanje pepela ≤45℃ iz kamina
– čišćenje građevinske prašine
– mokro čišćenje blata, mokre prašine, mokrog pijeska
- funkcija puhanja omogućuje metenje lišća i ispuhivanje prašine iz teško dostupnih kutova
Veliki radni domet od 19m
Volumen spremnika 25 litara
Rezervoar od nehrđajućeg čelika s izdržljivim kopčama
Protok zraka 36L/S (2,16m³/h)
Usisna snaga 20 kPa
Čep za pražnjenje spremnika
Uklonjiva baza s 4 kotača za glatko kretanje
Metalna teleskopska cijev
Plastična cijev s praktičnom ručkom, 2,5 m
Vatrootporna cijev 1,5m + aluminijska cijev 23cm za pepeo
5 četkica:
– 3 četke za čišćenje presvlaka: okrugla s konjskom dlakom, četka za pukotine, četka za sofu
– Univerzalna suha/mokra četka za kućne podne obloge
– Profesionalna suha/mokra četka za uredske i industrijske podove
4 filtera:
– Perivi HEPA filter za suhi rad 1 kom.
– Vatrootporni pamučni filter 1 kom.
– Papirnata vrećica 25L 1 kom.
– Perivi spužvasti filter 1 kom.
Građevinsko brtvilo
Adapter za građevinski alat
Poklopac za upuhivanje zraka
Nazivna snaga 1400W
Utičnica: 2000W
Maksimalna snaga 3400W
Napajanje 220-240V ~ 50/60Hz
Razina buke: 82dB
Dimenzije proizvoda 55 x 40 x 40 cm
Vrsta utikača: E/F

Web trgovina prodavača

Karta

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
23.10.2024. u 12:22
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
22 puta

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia