Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Herman Miller X Logitech G Embody Gaming Stolac

Herman Miller X Logitech G Embody Gaming Stolac

Cijena
1.195 €
Šifra oglasa: 41345666

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Lašćina
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem Herman Miller X Logitech G Embody Gaming Stolac

Ovaj premium stolac izvrsne kvalitete sada je dostupan po pristupačnoj cijeni jer mi, nažalost, ne odgovara mojoj visini. Stolac je jednostavno preplitak za moje potrebe, i osjećam se kao da su mi koljena predaleko od sjedišta.

Cijena je 1744 eura kada ga kupite na službenim stranicama Herman Miller X Logitech G (https://eugaming.hermanmiller.com/collections/gaming-chairs/products/embody-gaming-chair-cyan). Međutim, sada ga možete nabaviti po značajno nižoj cijeni.

Stolac je pažljivo očišćen i dezinficiran, tako da je spreman za novog vlasnika. Spreman je pružiti udobnost i podršku svakom strastvenom igraču ili osobama koje dugo sjede ispred računala.

Ne propustite priliku da postanete ponosni vlasnik ovog premium Herman Miller X Logitech G Embody Gaming Stolca po znatno povoljnijoj cijeni.















*Opis preveden sa google translateom*
Embody je pravo zadovoljstvo za one koji provode sate za radnim stolom. Ovaj ergonomski čudo nudi sve što vam treba: napredan dizajn, visoku udobnost i pouzdanu potporu za leđa.

Embody stolac je zaista revolucionaran proizvod. U usporedbi s drugim stolicama za ured, Embody nudi nevjerojatnu udobnost, beskrajnu potporu za leđa i, prije svega, inovativan dizajn. Kao vrhunac ergonomske uredske stolice, Embody je komad namještaja koji je razvijen kako bi posebno promovirao zdravlje leđa.

Tri-Flex Sustav podrške leđima

Tri-Flex sustav pruža udobnost i podršku s tri različite zone naslona za leđa. Embody stolac fleksibilno podržava svaki centimetar vašeg leđa prema vašim pokretima. Sve dijelove kralježnice stabilizira, posebno lumbalni dio. Tijekom dugih radnih sesija noge i stražnjica dobivaju dovoljno opskrbe krvlju, čime su fizičke neugodnosti stvar prošlosti. Embody stolac je stvoren za uredske radnike koji žude za olakšanjem od bolova u leđima.

Ergonomski dizajn za produktivnost

Nagnuti se i kretati je lako s Herman Miller Embody stolcem: Pravilno podešen, Embody stolac automatski prati vaše pokrete, dok naslon za leđa ostaje podržavajući vašu posturu. Agilno ergonomsko čudo potiče cirkulaciju krvi, povećava produktivnost i sprečava bolove u leđima - na kraju, podiže vaše raspoloženje. Ova Herman Miller uredska stolica osvojila je brojne dizajnerske nagrade i visoko je hvaljena od strane stručnjaka za ergonomiju, proizvođača i dizajnera. Embody također ispunjava Cradle-to-Cradle protokol, što ga čini iznimno održivim proizvodom.

Embody, kreacija Billa Stumpfa i Jeffa Webera, kombinira ergonomiju i funkcionalnost. Očito, jer je strategija dizajna imati prepoznatljivu tehniku; ona je zapravo glavni element estetike Embody stolice. Embody "utjelovljuje" inovaciju i stalni razvoj Herman Miller tvornice. Više od desetak liječnika, fizioterapeuta i biomehanike konzultirano je kako bi se izgradio ovaj poseban uredski stolac kako bi postavio nove standarde u ergonomiji.

Sjedalo se sastoji od četiri različita sloja i nekakve "bačve", koja podsjeća na udobnost visokokvalitetnog madraca. Naslon za leđa pokriva kostur koji nosi svoje ime: oblikovan prema ljudskom ekvivalentu, kostur trupa udobno podržava i prigušuje vaše pokrete - toliko da biste lako mogli zaboraviti da sjedite. Embody se temelji na prirodnom savijanju ljudske kralježnice, tako da možete zauzeti optimalan položaj sjedenja bez obzira na savijanje kralježnice.

Prilagodljiv svim tijelima

Sjedalo Embody stolca je demokratsko kroz i kroz: dostupno je samo u jednoj veličini, ali uspijeva biti pogodno za većinu tijela različitih veličina i visina. Osim toga, visoki pritisak na bedra se može spriječiti jer se dubina sjedala može prilagoditi individualno. Kako biste bili spremni za svaku situaciju za uredskim stolom, nasloni za ruke su također podesivi po visini i širini.


Odmah ćete primijetiti tehniku pixelirane podrške koja pruža osjećaj kao da plutate i izvanrednu ravnotežu.
Kostur trupa i Backfit naslon za leđa: Struktura Embody stolca oblikovana prema ljudskoj kralježnici omogućuje udobno naginjanje unatrag, s podrškom za zdjelicu i smanjenjem napetosti.
Isprobajte Herman Miller Embody stolac danas i transformirajte svoje radno iskustvo na bolje! Vaša leđa će vam biti zahvalna, a produktivnost će doseći nove visine.

Karta

eldomingo

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
12.10.2023. u 10:42
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1048 puta

eldomingo

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača

Povezani oglasi