• CHARLIE
  • CHARLIE
  • CHARLIE
  • CHARLIE
  • CHARLIE
  • CHARLIE
  • CHARLIE
  • CHARLIE
  • CHARLIE
  • CHARLIE
  • Nemoj propustiti priliku!

CHARLIE

Cijena
0,14 €
Šifra oglasa: 41874556

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Maksimir
Mikročip psa
191035000031247
Mikročip majke psa
191100000000000
Starost
Odrasli pas (2 g. do 7. g.)
Veličina
Srednji (11-20 kg)
Spol
mužjak
Steriliziran/kastriran
Da

Opis oglasa

MOLIMO, PROČITAJTE TEKST OGLASA PRIJE JAVLJANJA!
Ovo je Charlie. Charlie je rođen 2018., mix je stafforda i francuskog buldoga. Totalno luda kombinacija, nastala slučajno a ispala zakon. Crno-tamno smeđe boje s bijelim prsima, sa ušima ko šišmiš, nizak a nabijen, vrlo brzo je od nas dobio nadimak piš-miš (pas i šišmiš, jasno).
Charlie je napunjen energijom od glave do pete, pametan, spretan, idealan za agility. Voli kad se s njim trči, navlači, kad mu se zadaju zadaci. Jednako toliko se voli ušuškati u toplu dekicu.
S Charlijem smo prošli 3 razine treninga poslušnosti u KOSSP-u, zna naredbe i u većini slučajeva mu je savršeno jasno što se od njega očekuje. Ali, ima par poteškoća. On je jako uzbuđen pas i kada vidi nešto ili nekoga koga želi pošnjofati, pogledati ili proučiti, dosta teško mu je privuć pažnju i odvratiti ga od njegovog nauma. Zato su šetnje s njim po kvartu uvijek na lajni, jer to je ono što nije savladao, kako biti blizu nas bez lajne. Također, zbog te svoje lake uzbudljivosti zna ići nekim psima na živce, dok nekima (pogotovo mladim psima) to odgovara i lako se igraju. Zato smatramo da bi za Charlieja bilo najbolje da bude jedini pas u obitelji. Mace naganja. Kada upoznaje nove ljude, isto tako bude jako uzbuđen ali dokle god ima neku igračku u ustima koju može žvakati, puno lakše se smiri.
Charlie je puno putovao, u autu prespava cijeli put, čak je i avionom letio bez problema. Naučen je na boks, to doživljava kao svoje mjesto gdje se smiri i spava.
Imamo kćer od dvije godine koja ga voli i koja ga voli gnjaviti, i on joj to sve dopušta bez da uopće trepne. Ona ga grli, draga, sjedne se na njega (iako ju mi stalno upozoravamo da mora nježna biti i ne ga gnjaviti), ali on je prema njoj divan i cijelu ju izljubi i ima neizmjerno puno strpljenja s njom. Ako ga kojim slučajem smeta to što mu radi, jednostavno se makne od nje i legne negdje drugdje.
Što se zdravlja tiče, nikada nismo imali nekih posebnih problema s njim. Zdrav je, kastriran, nikakve poteškoće nema, niti po pitanju hrane, niti išta drugo.
Naučen je na život u stanu, iako naravno da voli imati vrt, ali što se tiče ponašanja u stanu, zna da se sve obavlja vani. Ono što zna raditi kad mu bude dosadno je trgati svoj vlastiti krevet, ali ostale stvari po kući u pravilu ne dira.
Sve u svemu, Charlie je znatiželjan, energičan, voli ljude i voli pažnju. Međutim, trebaju mu ljudi koji s njim mogu provoditi puno vremena u igri, šetnji i treninzima, i dati mu ono što mu mi nažalost više ne možemo pružiti i želimo mu dom u kojem dobiti ono što mu treba.
Udomljava se uz provjeru uvjeta i potpisivanje udomiteljskog ugovora, kao obiteljski pratitelj. NE udomljava se za držanje na lancu, u boksu ili u poluograđenim i neograđenim dvorištima.
Charlie se nalazi u Zagrebu.
Kontakt: 091 333 4449

Karta

Dodatne informacije

  • Oglašivač/ica je potvrdio/la da je u skladu sa zakonskim obvezama kontaktirao/la sklonište te da je ovlašten/na od strane skloništa oglasiti udomljavanje napuštene životinje na koju se odnosi oglas.

anali5

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
17.09.2024. u 22:51
Do isteka još
Oglas prikazan
4984 puta

anali5

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Grad Zagreb, Hrvatska