Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Pia - 4 mjesečna maca
  • Pia - 4 mjesečna maca
  • Pia - 4 mjesečna maca
  • Pia - 4 mjesečna maca
  • Pia - 4 mjesečna maca
  • Pia - 4 mjesečna maca
  • Pia - 4 mjesečna maca
  • Pia - 4 mjesečna maca

Pia - 4 mjesečna maca

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 21173171

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka

Opis oglasa

Pia je ženska maca, stara 4 mjeseca, zdrava. Vrlo je aktivna i zaigrana, moglo bi se reći i hiperaktivna - dovoljno je da joj date lopticu, orah ili tek kuglicu kruha i nastaje ogromno veselje. Još je bolje ako je netko zainteresiran da se s njom igra - baca joj lopticu ili šuška s igračkama. Pia se i jako jako voli igrati s drugim macama i prijateljski se ponaša prema svima, no s obzirom na njenu neiscrpnu energiju i zaigranost, starijim macama to lako dosadi pa nakon nekog vremena i bježe od nje. Aktivnija maca bi sigurno bila oduševljena Piom kao prijateljicom.
Pia voli vodu, zgodno joj je iz posude s vodom šapicom malo zagrabiti i namočiti pod pa se po tome valjati i sklizati, a poseban doživljaj je kada se pere pod, jer skliske površine su jako dobre da maca može odsklizati dok se igra sa lopticom, što je super!

Osim što je hiperaktivna i zaigrana, Pia je i jako nježna i mila maca, voli se čuvati, kao i spavati u krevetu s ljudima.

Piu su neodgovorni ljudi kao 2-mjesečnu bebu izbacili u nepoznatu okolinu "da se snađe". Pronađena je pregladnjela i prestravljena, te su bili potrebni dani da je se nagovori da izađe iz svojeg skrovišta. Ostala je posljedica da se jako boji otvorenog prostora (izlaska u dvorište), iako ju i to pomalo zanima i mogla bi se naučiti. U prostoru koji poznaje je neustrašiva i ponaša se kao gazdarica, svuda je ima :)

Za Piu tražimo obitelj koja voli mace i se zna lijepo o njima brinuti- bilo da već imate ljubimce ili pokažete da vas to zanima. Dolazi u obzir samo udomljavanje kao voljenog člana obitelji, ne maca za dvorište koja će spavati u podrumu/hodniku, koja neće smjeti na namještaj i sl. Treba imati svoje igračke, grebalicu, mačji wc, transporter, treba je hraniti mačjom hranom (naučila je na kombinaciju mokre mačje hrane (oko 1/3 vrećice ujutro i 1/3 navečer) + suha hrana po želji. Voli dobiti i malo sa stola dok se jede, ali ostaci sa stola ne mogu biti glavna hrana za macu).

Obavezna je sterilizacija kada za to dođe vrijeme (sa 6 mjeseci), te veterinarska skrb u slučaju bolesti.
Udomitelji je trebaju moći kvalitetno zbrinuti za vrijeme odsustva (godišnji odmor i sl.).
Pia se niti slučajno ne udomljava kao poklon za nekoga.

Ukoliko vam je sve ovo što se tiče skrbi o maci najnormalnija stvar, biti ćemo sretni da nam se javite - možete nas kontaktirati putem e-maila: gkozjak@gmail.com (osvrnite se malo na uvjete koji su gore navedeni, pitajte što vas zanima), ili na 098-684-675 radnim danom nakon 18,00 ili vikendom cijeli dan (preferiramo e-mail).
U slučaju da želite vidjeti macu, možete ju posjetiti (blizina Zaboka), ali udomljavamo je isključivo na način da je dovezemo u Vaš prostor, gdje se možemo uvjeriti da će biti lijepo zbrinuta, te da su članovi obitelji ljubitelji životinja.

Amelie77

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
13.12.2016. u 09:19
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
513 puta

Amelie77

Svi oglasi ovog oglašivača