Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • BLUE HOPPER
  • BLUE HOPPER
  • BLUE HOPPER
  • BLUE HOPPER
  • BLUE HOPPER
  • BLUE HOPPER

BLUE HOPPER

Cijena
1 €
Šifra oglasa: 41641459

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donja Dubrava, Retkovec

Opis oglasa

Molimo da ne zovu oni koji nemaju strpljenja pročitati cijeli oglas.

Blue Hopper je maleno medeno biće, svatko će se složiti kad pogleda fotografije. Slijedi ono što se ne vidi na fotografijama.

Blue Hopper je stara 2,5 mjeseca. Mama je napustila nju i njenu braću i sestre kad su bili stari samo tri tjedna. Zato je jako vezana za ljude i potpuno im vjeruje. Sve što joj se događa u životu prihvaća pod normalno jer misli da tako treba biti. Umjesto mačke, umivali smo ju mi, ona je uvjerena da se mačke trebaju kupati, misli da je normalno kapati i čistiti uši, prati šapice. Kod takvih nezamislivih intervencija potpuno se opusti, pa ti radi sve što trebaš dok ona strpljivo čeka da prođe.

Zaigrana je kao svako mače, igra se sa svim što joj se ponudi – lopticama napravljenim od staniola, pa čak i onim veeeelikim za tenis, praznim kutijama od šibica, kemijskim olovkama, upaljačima. Igrati će se sama sa svime što svjetluca ili se kotrlja. Naravno, najviše se voli igrati pecalicom vježbajući lov. Trenutno uči da ruke nisu za igranje, a noge za penjanje, pa nije poželjno da su u novom domu mala djeca.

Ne boji se pasa iako se pas u stanu u kojem se trenutno nalazi boji nje. Naime, ova čudna mala mačka umjesto da bježi od njega trči prema njemu. Zato smo za svaki slučaj odustali od pokušaja sprijateljavanja.

Naravno, ako će Blue Hopper živjeti u domu sa psom, on treba biti naviknut na mačke. Poželjan je dom s još jednom macom koja neće odmah podleći agresiji ili depresiji, te završiti zbog ljubomore na infuziji. Blue Hopper možete udomiti zajedno s njenom sestrom i tako riješiti problem društva.

Što se tiče života u stanu, ne luduje noću nego spava, na pijesak ide odavno - otkako ju je mama napustila. Jede suhu hranu – nju joj ostavljamo noću ili kad je duže vrijeme sama. Jede četiri puta na dan.

Očišćena je od parazita i cijepljena protiv zaraznih bolesti. Kastracija u dobi šest mjeseci je obvezna, a može se besplatno obaviti u veterinarskoj stanici u Dugom Selu.
Blue Hopper nalazi se u Zagrebu.

A što vi nudite Blue Hopper?

Napomena – samostalne šetnje po susjedstvu su isključene, mreže na prozorima ako su na katu su obvezne (uputit ćemo vas kome se obratiti da vam ih sigurno i lijepo napravi, jer mreža glavu čuva).

Ugovor o udomljavanju je obvezan.

Slobodno nazovite na 091 5383 974 – ne u pola dva ujutro.

Karta

cococharmel

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
13.10.2023. u 11:39
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
302 puta

cococharmel

Svi oglasi ovog oglašivača