• UBOJSTVO U HAZELMOORU, Agatha Christie
  • Nemoj propustiti priliku!

UBOJSTVO U HAZELMOORU, Agatha Christie

Cijena
19,85 €
Šifra oglasa: 43084574

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Jezik
Hrvatski
Stanje
novo

Opis oglasa

Navukavši gumene čizme i zakopčavši ovratnik zimskog kaputa, major Burnaby uzme fenjer s police, oprezno otvori vrata svoga malog bungalova i proviri van. Sve je bilo pod snijegom - nije to više bio tanki prekrivač, već pravi nanosi snijega. U čitavoj Engleskoj sniježilo je već četiri dana, a ovdje, u dartmoorskoj regiji, visina je dosegla čak nekoliko stopa. Oštra zima je predstavljala pravi problem u malom zabačenom mjestu Sittaford, koje je sada bilo gotovo odsječeno od svijeta. No, major Burnaby je bio otporan na hladnoću. Dvaput je prezrivo uzdahnuo, jednom zagunđao i zatim odlučno izašao na snijeg. Nije išao daleko. Krenuo je duž vijugavog puteljka, prošao kroz dvorišna vrata, a zatim, po napola očišćenom putu, ravno do prilično velike granitne kuće. Uredno odjevena sobarica otvori mu vrata. Major je imao topli kaput i gumene čizme, a oko vrata je stavio već pomalo iznošen šal. Sobna vrata se širom otvoriše i on uđe u prostoriju čiji je izgled potpuno odudarao od vanjskog ugođaja. lako je bilo tek pola četiri, zastori su bili navučeni, svjetlo upaljeno, a u kaminu je veselo plamsala vatra....

Agatha Christie (1890-1976) najpoznatija je svjetska autorica kriminalističkih romana i smatra se najčitanijom književnicom svih vremena. Napisala je više od sto romana koje obožavaju milijuni čitatelja. Njezini majstorski zapleti privlačni su i filmskim producentima pa su brojni njezini romani ekranizirani.

Izdavač: "V.D.T." Zagreb, broširano, 230 str. Prijevod: Sanja Tamburašev. Format: 21 x 15 cm. Knjiga je potpuno nova. S police knjižare.

E-mail: carlitotruta1609@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Karlovyvary

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  22232 Zlarin, Šibensko-kninska, Hrvatska
Oglas objavljen
09.09.2024. u 21:05
Do isteka još
Oglas prikazan
75 puta

Karlovyvary

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  22232 Zlarin, Šibensko-kninska, Hrvatska

Povezani oglasi