Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • INFERNO Dan Brown

INFERNO Dan Brown

Cijena
7,96 €
Šifra oglasa: 36117455

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Jezik
Hrvatski
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

INFERNO
Dan Brown

Meke korice
vbz
2013 godina
463 strane
Očuvano

Traži pa ćeš naći.

Dok su mu te riječi odjekivale u glavi, istaknuti harvardski simbolog Robert Langdon probudio se u bolničkom krevetu ne sjećajući se gdje je ili kako je onamo dospio. Usto, ne može objasniti podrijetlo zlokobnog predmeta pronađenog među njegovim stvarima.

Prijetnja njegovom životu potjerat će njega i mladu liječnicu Siennu Brooks u vratolomni bijeg Firenzom. Samo ih Langdonovo poznavanje tajnih prolaza i drevnih tajni što leže ispod povijesne fasade može spasiti da ne padnu u ruke nepoznatim progoniteljima.

Pomažući se, kao vodičem, stihovima Danteova mračnog i epskog remek-djela Pakla, moraju dešifrirati niz kodova duboko zakopanih u nutrinama nekih od najslavnijih umjetničkih djela renesanse – kipova, slika, zgrada – i pronaći odgovore na zagonetku koja će im, moguće, pomoći, spasiti svijet od strahotne prijetnje...
Smješten u nesvakidašnji okoliš nadahnut jednim od najmračnijih klasičnih djela u povijesti,

Inferno je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, bezglavi triler utrke s vremenom koji će vas zgrabiti prvom stranicom i neće puštati sve dok ne zatvorite knjigu.

Web trgovina prodavača

Karta

Oglas objavljen
26.11.2021. u 10:01
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
77 puta