Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Vrtni paviljoni --- Veliki izbor
  • Vrtni paviljoni --- Veliki izbor
  • Vrtni paviljoni --- Veliki izbor
  • Vrtni paviljoni --- Veliki izbor
  • Vrtni paviljoni --- Veliki izbor

Vrtni paviljoni --- Veliki izbor

Cijena
530,76 €
Šifra oglasa: 31433078

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Sesvete
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajemo vrtne paviljone renomiranog njemačkog proizvođača.


Kod nas ćete naći robusne vrtne paviljone u različitim verzijama . Izrađene od čelika ili aluminija , za privremenu upotrebu ili tijekom cijele godine , s poliesterskim ceradama ili polikarbonatnim krovnim pločama . Za razliku od šatora za party i jednostavnih šatora za zabavu, vrtni paviljoni se grade i ostaju, ovisno o vrsti, cijelo ljeto ili tijekom cijele godine. Naši proizvodi su 100% vodootporni i mogu se vrlo brzo nadograditi . Naši paviljoni za vrt dostupni su u veličinama 3x3 ili 3x4 . Stvorite blagotvornu, lijepu, ali robusnu oazu u svom vrtu.


Naši paviljoni dostupni su u dvije linije proizvoda : Paradise linija proizvoda s razigranim, dekorativnim dizajnom , a opet funkcionalnim i stabilnim i optički neutralna Sunset linija proizvoda koja kombinira funkcionalnost i veliku stabilnost. U prosjeku, linija proizvoda Paradise je jeftinija .
Paradise i Sunset dostupni su u tri klase kvalitete : Classic (bez dodavanja imena), Premium i Deluxe. Varijante Classic i Premium razlikuju se od inačica Deluxe po tome što imaju krovove od poliestera . Varijante Deluxe imaju krov od polikarbonatnih limova .

Zahvaljujući ovom krovnom materijalu, šatori u paviljonu Deluxe mogu ostati cijelu zimu. Ovisno o liniji proizvoda, krov može podnijeti opterećenje snijega od 50 do 80 kg / m2 . Druga velika razlika između dviju klasa kvalitete je materijal cjevastog okvira. Klasa kvalitete Deluxe i Sunset Premium imaju aluminijske šipke , materijal izuzetno otporan na koroziju. Okvir ostalih klasa kvalitete sastoji se od čelika sa zaštitom od korozije te premazom od fosfata i praha.
Svi naši vrtni paviljoni mogu se brzo izgraditi i demontirati , nude visoku zaštitu od UV zraka i 100% su vodootporni . Svi proizvodi su dostupni u dimenzijama 3x3 m ili 3x4 m, a isporučuju se i sa bočnim zidovima .
Razlike različitih razreda kvalitete i linije proizvoda nalaze se u materijalu jedra i okviru, konstrukciji i stabilnosti.

Za detaljnije informacije o cijenama i modelima slobodno nas kontaktirajte telefonski ili putem maila.

Tnt Events

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
13.10.2020. u 11:49
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3403 puta

Tnt Events

Svi oglasi ove trgovine