• TINKTURA OD ŠITAKE (Lentinula edodes)
  • Nemoj propustiti priliku!

TINKTURA OD ŠITAKE (Lentinula edodes)

Cijena
23 €
Šifra oglasa: 39482953

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Labin, Labin
Stanje
novo

Opis oglasa

TINKTURA OD ŠITAKE (Lentinula edodes)

Šitake gljive se sve više koriste kao namirnica za borbu protiv raka i prevencije raka. Ojačavaju imunitet i bore se protiv mnogih infekcija i upala u tijelu.

Ove gljive imaju preventivno djelovanje protiv kemijskih spojeva koji uzrokuju rak. Uz to imaju terapijsko antitumorsko djelovanje u svim fazama razvoja raka. Snažno djeluju protiv kroničnih upala koje su uzrok preko 20% svih slučajeva raka kod ljudi. Šitake gljive usporavaju rad i rast tumornih stanica, te pokreću njihovo samouništenje. One preveniraju stvaranje metastaza kočenjem pokretljivosti tumorskih stanica te slabe njihovu sposobnost prianjanja na zdrave stanice.

Šitake gljive u potpunosti koće sve zloćudne tumore kao što su karcinomi, sarkomi, leukemija, limfomi. Omogućuju i potpuno povlačenje malignih tumora.
Pojačavaju rad glavnih mehanizama imunološke obrane od raka. Korištenje aktivnih tvari iz šitake gljiva u kombinaciji s kemoterapijom značajno poboljšava ukupni učinak jer pomažu u osnaživanju imuniteta kod terapija. One i produljuju život oboljelima od raka i onima koji su ga preboljeli.

Ova namirnica pomaže u stimuliranju sazrijevanja i umnožavanja obrambenih stanica koje su uključene u imunološku samoobranu organizma te utječe na pojačavanje aktivnosti monocita, limfocida i ostalih stanica potrebnih za jačanje imuniteta.
Šitake gljive snižavaju povišene razine kolesterola u krvi i jetri, čime se koči i usporava razvoj ateroskleroze, arterioskleroze i s njima povezanih krvožilnih bolesti. Potiču izlučivanje suvišnoga kolesterola. Snižavaju povišene količine zasićenih masti te čiste unutarnje stijenke krvnih žila od masnih nakupina. Ujedno, smanjuju visoki krvni tlak pa i tako pomažu organizmu smanjivanjem mogućnosti za dobivanje srčanog ili moždanog udara.
Korištenje ovih gljiva u svojoj prehrani pomoći će vašem organizmu da poveća otpornost protiv različitih patogenih bakterija koje su otporne na antibiotike. One mogu omogućiti zaštitu od toksičnog stresa uzrokovanog endotoksinima koje proizvode bakterije. Šitake gljive pomoć će pri proizvodnji aktivnog kisika koji ubija bakterije. Osim bakterijskih infekcija pomoći će i kod virusnih upala, ali i gljivičnih infekcija.

Imaju pozitivan učinak na cijeli organizam:
- bore se protiv virusa
- pomažu u liječenju autoimunih bolesti
- poboljšavaju pamćenje i koncentraciju
- reguliraju razinu šećera u krvi
- otklanjaju umor, slabost i nesanicu
- pospješuju regeneraciju jetre
- liječe alergije, astmu, dermatitis i psorijazu
- pospješuju cirkulaciju
- pomažu u liječenju artritisa i reume
- poboljšavaju seksualne funkcije
- pojačavaju izdržljivost i snagu organizma
- ublažavaju nuspojave kemoterapija

CIJENA : 50 ML – 23 €
100 ML – 39 €

Karta

elvinhogljive

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Istarska, Hrvatska
Oglas objavljen
03.10.2024. u 16:30
Do isteka još
Oglas prikazan
233 puta

elvinhogljive

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Istarska, Hrvatska