• TELESKOP  VIRTUOSO GTI
  • TELESKOP  VIRTUOSO GTI
  • Nemoj propustiti priliku!

TELESKOP VIRTUOSO GTI

Cijena
450 €
Šifra oglasa: 44297789

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Novi Centar
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

STANJE: Očuvano


Nova serija Sky-Watcher teleskopa na Virtuoso GTi kompaktnoj motoriziranoj dobson Wi-Fi montaži daje moćne performanse za vrlo povoljnu cijenu. Virtuoso GTi montaža se koristi preko WiFi mreže i SynScan aplikacije za mobilne telefone što omogućuje Go-To opciju, odnosno automatsko traženje objekata na noćnom nebu. Baza podataka sadrži više od 10.000 objekata, a korištenje mobilnog telefona umjesto klasičnog ručnog kontrolera je jednostavnije i intuitivnije. Virtuoso GTi montaža sadrži patentiranu Sky-Watcher Freedom-Find tehnologiju. Ugrađeni enkoderi omogućuju ručno pomicanje teleskopa, a da montaža i dalje zadrži mogućnost automatskog pozicioniranja teleskopa.

Virtuoso GTi montaža je vrlo kompaktna i lako prenosiva. Može se koristiti kao “stolna” montaža, a standardni 3/8″ navoj s donje strane omogućuje postavljanje na bilo koji tronožac s istim takvim prihvatom – npr. tronožac za Star Adventurer, aluminijski i čelični tronošci za EQ3 i EQ5 montaže ili neki fotografski tronožac. Napajanje montaže je preko 8 AA baterija ili eksterno.

Kompaktni 127 mm teleskop, pokazuje puno više detalja od manjih 90 mm i 102 mm modela. Centralna opstrukcija je samo 30%, što rezultira kontrastnim slikom čak i pri velikim povećanjima. U usporedbi s teleskopima sličnog otvora ovaj Maksutov-Cassegrain je znatno kraći i lakši te ga je lako transportirati, i kao takav je odlična kombinacija s Virtuoso GTi montažom. Daje izrazito oštru i kontrastnu sliku na Mjesecu i planetima, a otvor od 127 mm pogodan je i za opažanje objekata dubokog neba. Isporučuje se s tražiocem s crvenom točkom, dijagonalnim zrcalom, te okularima Super 25 mm (60×) i 10 mm (150×).

Karta

Zalagaonica Karlovac

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Logorište 11 a, 47000 Karlovac, Karlovačka, Hrvatska
Oglas objavljen
24.06.2024. u 15:30
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
40 puta

Zalagaonica Karlovac

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Logorište 11 a, 47000 Karlovac, Karlovačka, Hrvatska