• Prodaje se centar za ljepotu u Istri
  • Nemoj propustiti priliku!

Prodaje se centar za ljepotu u Istri

Cijena
195 €
Šifra oglasa: 45079489

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Poreč, Poreč
Stanje
novo

Opis oglasa

Osnovan 2008. godine, centar pruža širok spektar usluga poput diodnog lasera, cryo lipolize i Tesla body sculpta, s izvanrednim rezultatima i lojalnom bazom od preko 3,500 klijenata.

Ovaj centar se može pohvaliti dokazanim poslovnim modelom koji generira stabilan godišnji prihod od EUR 200,000, dok diskrecijska zarada prodavatelja iznosi EUR 70,000, što osigurava sigurno i stabilno poslovanje za novog vlasnika. Skinovation je opremljen najmodernijom tehnologijom, čija se vrijednost procjenjuje na EUR 90,000, omogućavajući pružanje širokog spektra usluga koje su u visokoj potražnji.

Stabilna baza lojalnih klijenata, s više od 850 redovnih, osigurava kontinuirani priljev prihoda i sigurnost poslovanja. Poslovanje se odvija u unajmljenom prostoru od 72 m² po povoljnoj najamnini od EUR 1,100 mjesečno, što omogućava održavanje niskih operativnih troškova i povećanje profitabilnosti.

Osim toga, postoji značajan potencijal za daljnji razvoj poslovanja putem širenja ponude usluga, otvaranja online trgovine i dodatnih digitalnih usluga, čime se novom vlasniku omogućava brzo širenje poslovanja uz minimalan dodatni rizik.

Kupac ne plaća proviziju i ne snosi nikakve troškove posredovanja!

Karta

CFCG

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Primorsko-goranska, Hrvatska
Oglas objavljen
02.10.2024. u 14:45
Do isteka još
Oglas prikazan
11 puta

CFCG

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Primorsko-goranska, Hrvatska