• Kuhinjski robot 5u1 - 999kn
  • Nemoj propustiti priliku!

Kuhinjski robot 5u1 - 999kn

Cijena
132,59 €
Šifra oglasa: 36500280

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Sesvetski Kraljevec
Stanje
novo
Interna šifra
WBrend.hr kuhinjski robot

Opis oglasa

Ovo je stroj koji zamjenjuje sve ostale u Vašoj kuhinji! Samostojeći mikser s posudom, blender i stroj za mljevenje mesa! Pustite ga da sam radi i miješa kad vi radite ostale važne poslove u kuhinji, što vam štedi vrijeme i snagu!
5-u-1 KUHINJSKI ROBOT- kuhinjski robot je višenamjenski procesor hrane. Opremljen je kukom za tijesto, pjenjačom, mutilicom, blenderom za sokove i strojem za mljevenje mesa! Savršen je kuhinjski pomoćnik za pravljenje kolača, kruha, kolačića sokova, kobasica, umaka od mesa i masu drugih finih delicija! Štitnik od prskanja pomaže u dodavanju sastojaka bez stvaranja nereda.
OPCIJA FINE REGULACIJE BRZINA - Precizni regulator omogućuje vam da odaberete od sporog miješanja do brzog miješanja, savršeno prikladno za različite recepte po vašem izboru.
DOLAZI SA - 3 nastavka za miješanje koji osiguravaju savršene rezultate svaki put: pjenjačom, kukom za miješanje tijesta i plosnatom mutilicom. Blender za miješanje sokova i smoohtija i nastavkom za mljevenje mesa s s izborom za finije i grublje mljevenje.

Web trgovina prodavača

Karta

WBrend HR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
08.12.2022. u 17:23
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1178 puta

WBrend HR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi