Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Kristalna kugla promjera 6 cm BEZ stalka
  • Kristalna kugla promjera 6 cm BEZ stalka
  • Kristalna kugla promjera 6 cm BEZ stalka

Kristalna kugla promjera 6 cm BEZ stalka

Cijena
26,54 €
Šifra oglasa: 25544554

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem kristalnu kuglu od rekonstruiranog(melted/fused) kvarca. Kugla je promjera 6 cm, posve ocuvana kao nova, vrhunsko stanje.

Kristalna kugla koristi se za scrying(tehnika gledanja u objekt s reflektivnom povrsinom i dobivanje uvida) od antickih vremena, iako je danas postala stereotip za proricanje buducnosti, kristalna se kugla moze koristiti za dobivanje uvida u vlastitu podsvijest(kao alat za samoinduktivnu hipnozu i introspekciju), kao i za brojne okultne metode zazivanja spiritualnih bica(primjer 'johannes trithemius-art of drawing spirits into crystals'). Brojni su povijesni okultisti, mistici i carobnjaci koristili kristalne kugle; dr. John Dee, Johannes Trithemius, Nostradamus(iako poznatiji po gledanju u zdjelu s vodom) i drugi. Unatoc stereotipu babe gatare s ogromnom kuglom, povijest nam pokazuje da su se vecinom koristile(te koriste u ezotericnim i okultnim krugovima i danas) kugle od 5-8 cm. Suprotno uvrijezenom misljenju, znanost prihvaca ideju da ljudi koji se bave kristalomancijom dozivljavaju vizije, ali je skepticna prema kredibilitetu takvih vizija te ih najcesce pripisuje vrsti samoinduktivnog transa i takve vizije klasificira kao subjektivne. Sada se mozete i sami okusati u scryingu te pokusati zaviriti u onostrano. Naravno lijepa je i kao ukras iako je po meni steta da samo stoji na nekoj polici ili slicno.
Razlog prodaje je kupnja nove kugle(pa stalak moram zadrzati, zato je cijena kugle spustena na 200kn sa 300 koliko sam izvorno trazio), iako sam i s ovom bio posve zadovoljan, scrying je tehnika, i ovisi iskljucivo i samo o vasoj predanosti da vjezbate, kao sto ne biste ocekivali da pri prvom dodiru gitare odsvirate rock solazu tako ne mozete ocekivati ni punokrvnu viziju pri prvom pogledu u kristal(mozda i mozete, ukoliko ste prirodan talent, meni je trebalo ipak malo vjezbe). Prilazem i nekoliko fotografija. Molio bih da mi se javljate na mobitel pozivom, a preferiram i njuskalov inbox, ako ne, moze i na osobni mail, kontakti su slijedeci,
mail: baracx@gmail.com
mob: 099/681-7051
moguca i osobna primopredaja u osijeku.

barach713

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
27.01.2019. u 17:46
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2272 puta

barach713

Svi oglasi ovog oglašivača