• Centar za ljepotu u Istri
  • Nemoj propustiti priliku!

Centar za ljepotu u Istri

Cijena
195.000 €
Šifra oglasa: 44949646

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Poreč, Vržnaveri
Stanje
novo

Opis oglasa

Colak Business Brokerage s ponosom predstavlja atraktivnu priliku za preuzimanje uspješnog beauty centra u Istri. Tvrtka ostvaruje godišnji prihod od 200,000 EUR, uz SDE (dobit vlasnika) od 70,000 EUR, a oprema je procijenjena na 90,000 EUR. Tražena cijena za ovu uspješnu tvrtku iznosi 195,000 EUR.

Beauty centar je specijaliziran za napredne kozmetičke tretmane koristeći najsuvremeniju tehnologiju, uključujući diodni laser, cryo lipolizu i LED light therapy. S dugogodišnjom bazom od 3500 klijenata, od kojih je 850 redovitih korisnika, tvrtka uživa visoku razinu lojalnosti klijenata. Također, ima izvanrednu online prisutnost s visokim ocjenama na Googleu, što dodatno potvrđuje kvalitetu usluge.

Ova tvrtka predstavlja stabilan prihod i uhodano poslovanje s visokom tehnološkom opremljenošću. Prostor u kojem djeluje veličine je 72 m² i iznajmljuje se po povoljnoj cijeni, a postoji i mogućnost daljnjeg širenja poslovanja i razvoja webshopa. Ova prilika savršena je za svakoga tko želi ući u stabilan i profitabilan sektor ljepote te nastaviti uspješno poslovanje na već izgrađenim temeljima.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila na info@cfcg.eu i ne propustite ovu jedinstvenu priliku za ulaganje u beauty industriju.

Karta

CFCG

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Primorsko-goranska, Hrvatska
Oglas objavljen
17.09.2024. u 09:54
Do isteka još
Oglas prikazan
19 puta

CFCG

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Primorsko-goranska, Hrvatska