Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • HOOVER BOARD 10" kotači NAJBOLJI SETUP!!!
  • HOOVER BOARD 10" kotači NAJBOLJI SETUP!!!
  • HOOVER BOARD 10" kotači NAJBOLJI SETUP!!!
  • HOOVER BOARD 10" kotači NAJBOLJI SETUP!!!

HOOVER BOARD 10" kotači NAJBOLJI SETUP!!!

Cijena
384,90 €
Šifra oglasa: 17378108

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa


Stanje: novo
Opširnije: garancija!
Prvo da rascistimo neke zablude i laži koje vidim na nekim oglasima na Njuskalu. Svi ovi sto pričaju da sa 6" kotačima mozete na posao lažu ili nisu probali, odnosno mogu na posao po našim cestama i plocnicima ako većinu puta ga nose u ruci. Ako cete ga voziti po idealno ravnim podovima kao hale sajmova, dvorana, poslovne zgrade i centri, onda mozete uzeti i ove s punim kotačima ali s kvalitetnom unutrašnjosti. Razlika u proizvodnoj cijeni ovog i nekog jeftinog 6" skutera je za duplo. Isto tako doseg skutera je s ovom baterijom koja je 30% većeg kapaciteta od Samsunga, je 15-20 a nikako 25 km
Board napravljen za američko tržište
10" kotači (rijetki) koji se pumpaju i koje mozete voziti po normalnoj cesti (i s ovim kotačima morate oprezno kad prelazite preko izbočina ili rupa veličine kutije cigareta, a kamoli kod 12 cm!! manjih punih kotača jer niste ničim vezani i jednostavno morate s njega skočiti a on ce se ovisno o brzini pretumbati nekoliko puta i izgrebati, inače 6"ili 8" s punim kotačima mozete voziti samo po idealno ravnom, ukoliko s takvim kotačima naletite i na čep od piva letit ce te na glavu pri 10 km/h.
Panasonic baterija (najkvalitetnija i najskuplja baterija koja se ugradjuje) ,matična ploča zamijenjena prilagodjenom od poznatog proizvođača matičnih ploca i sto je najbitnije skoro duplo deblja osovina (mulda). Jeftini Skuteri na kojem 85 kg čovjek, pogotovo na manjim punim kotačima, prelazi male udubine i izbocenja na cesti vrlo često se dogadja da pukne ili se iskrivi osovina - bez problema!! Onda ga mozete baciti. Vozio sam 20 raznih proizvođača ovih skutera u Kanadi i ovo je vjerujte jedino sto se isplati ako se hoćete s njim voziti vani, do škole, na trening, posao itd.
Poseban dizajn, neviđen u Hr, Carbon i cartoon dizajn skutera, obadva su za odrasle i djecu od 20 - 120 kg.
Mozete kupiti igračku ili stvar koja Vam moze koristiti, sami odlučite! Cijena ovog modela u Kanadi je 750-800 US$. Ja ga vec vozim vise od pola godine a u kuci ih imamo 3 (puno djece:) i jednog od ova dva na slici zelimo prodati a jednoga jos ostaviti; svejedno kojeg, oba su posebna.
Balance board
Self Balanceboard
Scooter
Segway
Hooverboard
Hoover board
Skate

sunalter

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
17.06.2016. u 23:30
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1510 puta

sunalter

Svi oglasi ovog oglašivača