Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Sunčevo zračenje na području Republike Hrvatske; autor Zdeslav Matić

Sunčevo zračenje na području Republike Hrvatske; autor Zdeslav Matić

Cijena
39,82 €
Šifra oglasa: 9011057

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem Priručnik za energetsko korištenje Sunčevog zračenja u izdanju Energetskog instituta Hrvoje požar (EIHP) Izdanje Zagreb, ožujak 2007. bez znakova korištenja. Redovna cijena 700,00 kn.

Mali opis:

Ovaj priručnik rezultat je nastojanja Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Energetskog instituta Hrvoje Požar da se, u okviru Nacionalnog energetskog programa za korištenje Sunčeve energije - SUNEN, na jednom mjestu sustavno obuhvati što više dostupnih podataka potrebnih za korištenje Sunčeve energije u Republici Hrvatskoj. Program SUNEN pokrenula je Vlada Republike Hrvatske 1997. godine s ciljem stvaranja institucionalnih i ostalih pretpostavki za povećanje korištenja Sunčeve energije u Hrvatskoj. U program su, uz Energetski institut Hrvoje Požar kao nositelja, uključeni: Državni hidrometeorološki zavod iz Zagreba, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje iz Splita, Arhitektonski fakultet iz Zagreba, Institut Ruđer Bošković iz Zagreba, Tehnički fakultet iz Rijeke, Građevinsko–arhitektonski fakultet iz Splita, Hrvatska elektroprivreda d.d. iz Zagreba i mnoge druge organizacije. Provedbu programa fi nancira Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.
Priručnik se oslanja na radove brojnih stručnjaka, objavljene u domaćim i stranim znanstvenim i stručnim časopisima i različitim publikacijama. Namijenjen je širokom krugu čitatelja, osobito inženjerima strojarstva, elektrotehnike, arhitekture, građevine, fi zike, agronomije, odnosno svakome tko bi želio, sada ili u budućnosti, koristiti Sunčevu energiju. Smatramo da će priručnik biti od velike koristi i studentima i profesorima u nastavi iz primjene obnovljivih izvora energije.

Kvarner33

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
22.10.2017. u 10:52
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1596 puta

Kvarner33

Svi oglasi ovog oglašivača