Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA
  • Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA
  • Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA
  • Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA
  • Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA
  • Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA
  • Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA
  • Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA

Roland BT-12 DTG printer za majice DEMO PRINTER SA LAGERA

Cijena
1.400 €
Šifra oglasa: 35870125

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Gredice
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Roland VersaStudio BT-12 printer za majice
Prodajemo Showroom printer koji služi za prezentacije.

DEMO PRINTER NA POPUSTU
Cijena DEMO printera 1400€ + PDV
*Konfiguracija printera bez fiksatora sa dvije ladice.

Roland VersaStudio BT-12 printer za majice. Vrlo jednostavna priča sa tiskom na majice predstavljena je prošle godine na sajmu Sign Expo i FESPA Berlin pod imenom Roland VersaStudio BT-12. Roland VersaStudio BT-12 je nova generacija malog desktop DTG printera za majice i razne druge tekstilne materijale. Ovaj printer koristi isključivo CMYK sistem za tisak na tekstil i u sebi nema bijelu boju kao opciju koja se koristi kod apliciranja na tamne majice. Roland BT-12 DTG printer je vrlo jednostavna opcija malog desktop printera koji može otisnuti dizajn u A4 i A5 formatu, a svoju primjenu pronašao je najčešće za tisak malih personaliziranih naklada tipa fotografija ili poklona.

Široka primjena – Low cost tehnika printanja

Upravo je ovaj printer zanimljiva opcija manjim tiskarama, ili pak fotokopirnicama koje žele upotpuniti asortiman ili ponudu tiska personaliziranih manjih naklada. Vrlo jednostavno rukovanje ovim printerom ne zahtijeva posebne vještine ili izobrazbu. Postavljanjem tableta na pultove i pružanja opcije da si kupac sam može urediti i otisnuti majicu u samo nekoliko minuta, vrlo je zanimljiva i zasigurno profitabilna. Vrlo zanimljiva opcija korištenja ove opcije printanja na eventima ili događanjima direktno pred kupcima. Printer ima opciju CT-A4 i CT-A5 dodatka (kazete) na koji se majica postavlja te printa u zadanom formatu. Printer se isporučuje sa A4 nastavkom a dodatni se kupuju zasebno.

HB-12 fisiranje aplikacija bez termo preše

Roland VersaStudio BT-12 printer za majice može fiksirati otisnuti print na dva načina. Ovaj Rolandov printer ima HB-12 finisher koji se kupuje kao opcija te nije uračunat u cijenu printera. Ovaj dodatak također možete koristit u opciji ako ste u deficitu sa radnim prostorom, a termo prešu ili nemate ili za nju nemate mjesta. Roland HB-12 finisher vrlo je jednostavan za korištenje te aplikaciju fiksira u vrlo kratkom vremenu što je bitno da kupac ne mora dugo čekati svoju otisnutu majicu. Ako već posjedujete termo prešu onda vam je to zamjena za fiksiranje umjesto HB-12 fiksatora.

Roland TPG Ink

Roland VersaStudio BT-12 printer za majice koristi CMYK sistem kojeg je Roland nazvao TPG. Visoko kvalitetna pigmentirana boja punjenja od 100ml te crna 140ml pruža vrlo živopisne boje te visoku opornost na pranje i otiranje. TPG boje zadovoljavaju visoke ekološke standarde i propisane su međunarodnim OEKO-TEX® certifikatom. OEKO-TEX® je međunarodni standard u tekstilnoj industriji. OEKO-TEX® je sustav testiranja i certificiranja kvalitete tekstilnih boja koje se koriste u svim tekstilnim printerima, a imaju direktan doticaj sa ljudskim tijelom. OEKO-TEX® Standard je za testiranje raznih materijala te gotovih proizvoda u svim fazama proizvodnje. TPG ima certifikat za ispis na tekstilu za odrasle i djecu uključujući i bebe.

Roland Design softwer – Jednostavna priprema Vašeg dizajna

Rolandov destop printer koji printa direktno na majice uz jednostavno korištenje Rolandovog Design softwera za uređivanje i podešavanje aplikacija prije samog printa. Printer je vrlo jednostavan za korištenje, a otisnute aplikacije su živopisnih boja te fotografske kvalitete. Vaš dizajn jednostavno uredite u design softweru na vašem računalu ili tabletu uz vrlo jednostavno sučelje koje vam pruža ovaj softwer. Instalirajte aplikaciju na svojem Tabletu te pružite kupcu opciju da sam uređuje i dizajnira svoju majicu sa vašeg prodajnog pulta. Kompletan support page pogledajte na https://geadata.hr/proizvod/roland-versa-studio-bt-12-printer-za-majice/


*Prezentaciju ovog printera možete pogledati u našem Showroomu na Gredicama 7 Jarun.

Karta

T-shirt WorkShop

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
21.07.2024. u 06:18
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3646 puta

T-shirt WorkShop

Svi oglasi ove trgovine

Povezani oglasi