• Punjač za akumulator mikroprocesorski 12V/24V
  • Punjač za akumulator mikroprocesorski 12V/24V
  • Punjač za akumulator mikroprocesorski 12V/24V
  • Nemoj propustiti priliku!

Punjač za akumulator mikroprocesorski 12V/24V

Cijena
35 €
Šifra oglasa: 45263076

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Novi Zagreb - Zapad, Siget
Stanje
novo

Opis oglasa

PAŽNJA NE VRTI RAŽNJEVE I ROŠTILJE radi isključivo kao punjać akumulatora.


Mikroprocesorski ispravljač za punjenje baterija od 12V i 24V. Omogućuje vam punjenje baterija strujom od 0A do 10A. Učinkovito punjenje osigurava 4-stupanjska funkcija automatskog punjenja i mogućnost odabira vrste punjenja: inteligentno punjenje / brzo punjenje.

Karakteristike proizvoda:

visoka kvaliteta izrade

dvije vrste punjenja: inteligentno i brzo

Funkcija automatskog punjenja u 4 koraka

struja punjenja do 10A

jasan LCD zaslon

Indikator napunjenosti baterije prikazuje četiri vrijednosti: 20%, 50%, 75%, 100%

Tehničke specifikacije:

Vrsta ispravljača: automatski mikroprocesor

Radni napon: 220 - 240V / 50Hz

Prikladno za baterije: olovne, startne, bez održavanja

Identifikacija napona za 12V: 8V - 14,5V

Identifikacija napona za 24V: 18V - 29V

Struja punjenja: 10A

Kapacitet baterije 12/24V: 6Ah - 150Ah

Duljina kabela za napajanje: 130 cm

Duljina "+" i "-" kabela: 140cm

Zaštite: zaštita od prenapona, funkcija dijagnostike baterije, zaštita od pregrijavanja, zaštita od kratkog spoja, zaštita od obrnutog spoja

Jednostavan oblik. Jednostavan rad.

Najviši zahtjevi

Ako želimo učinkovito napuniti ćeliju, pri odabiru ispravljača moramo obratiti pozornost na efektivnu struju punjenja – ona ne može biti manja od 1/10 kapaciteta baterije. Na primjer, bateriju od 60 Ah treba puniti strujom od 6 A 10 sati.

GEKO G80037 ispravljač  je pouzdan uređaj za punjenje baterija na  12V i 24V  - izvrstan ispravljač za punjenje ćelija u osobnim i teretnim automobilima. Opremljen je  LCD zaslonom  i automatskim postupkom punjenja u 8 koraka.

Omogućuje punjenje svih vrsta olovnih baterija (WET/MF/CA/EFB/GEL/AGM) kapaciteta od 3 do 150 Ah.

PWM (Pulse-Width Modulation) tehnologija  je metoda regulacije strujnog ili naponskog signala s konstantnom amplitudom i frekvencijom, mijenjajući ispunjenje signala. PWM sustav napaja uređaj izravno ili kroz niskopropusni filtar koji ublažava promjene električne struje i napona.

Punjenje u inteligentnom (SMART) ili brzom (FAST) načinu rada  ne zahtijeva vašu pozornost, jer su svi programi koji kontroliraju proces punjenja vrlo pažljivo dizajnirani za odgovarajuće vrste baterija i njihove nazivne napone kako bi ih doveli u idealno stanje kao što je točnije moguće.

Funkcionalna i univerzalna rješenja
Najviši zahtjevi zahvaljujući četiri načina rada
Uređaj ima zaštitu od pregrijavanja punjača, zaštitu od kratkog spoja i zaštitu od pogrešnog spajanja , zahvaljujući čemu je rad s našim punjačem potpuno siguran za korisnika i bateriju.

Karakteriziraju ga četiri načina rada:

Konstantni napon: korištenje konstantnog napona za punjenje baterije, provjeravajući da struja punjenja nije previsoka, smanjujući je tijekom procesa.
Konstantna struja: Pokazuje da je napon baterije niži od postavljenog napona punjača, ali će punjač održavati konstantnu struju punjenja baterije.
Modulacija sporog punjenja: Kada se napon baterije približi nazivnom naponu, a struja punjenja je već niska u odnosu na postavljenu struju, prebacit će se na način modulacije promjenjivog punjenja. To znači da je baterija napunjena, ali se stalno provjerava da li postoji pad napona i automatski se puni izmjeničnom strujom.
Modulacija plutajućeg punjenja: Način rada održava bateriju potpuno napunjenom.
A punjenje bez održavanja odvija se u osam faza:

1. FAZA: Dijagnostika: analiza akumulatora, stanja napunjenosti i ispravnosti spojeva između akumulatora i punjača.
KORAK 2: Desulfatizacija: prepoznavanje sulfatirane baterije, punjenje niskim naponom i pulsirajućom strujom visokog intenziteta omogućuje uklanjanje sulfata s ploča baterije, čime se vraća njezin početni kapacitet.
KORAK 3: Analiza: provjera nije li baterija oštećena i može li prihvatiti struju punjenja - sprječava se punjenje oštećene baterije.
FAZA 4: Meki start: ako baterija nije oštećena, punjenje počinje s relativno niskom strujom (cca. 15%), postupno povećavajući njezinu vrijednost.
FAZA 5: Osnovno punjenje: punjenje maksimalnom strujom konstantnog intenziteta s vrijednošću koja se automatski prilagođava ovisno o stanju napunjenosti baterije, dok se ne postigne 80% kapaciteta baterije.
KORAK 6: Završno punjenje: punjenje opadajućom strujom i konstantnim naponom dok se ne postigne 100% kapaciteta baterije.
KORAK 7: Analiza: test napunjenosti baterije u trajanju od približno 2 minute - ako napunjenost baterije ne opadne nakon prestanka punjenja, proces punjenja je završen.
KORAK 8: Pulsiranje: Prati napon baterije i održava optimalnu napunjenost od 95-100% kapaciteta kroz strujne impulse punjenja.

Najviša razina sigurnosti

Uređaj se odlikuje malim dimenzijama i kućištem izrađenim od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju trajnost i otpornost na mehanička oštećenja.  Mala težina  stroja jamči izvrsnu pokretljivost i lakoću nošenja.

Sigurna MCU kontrola:

Zaštita od prenapona - zaštita se aktivira kada je napon punjenja postavljen različit od detektiranog parametra.

Funkcija dijagnostike baterije - punjač stalno prati stanje baterije.

Zaštita od pregrijavanja: Kada temperatura punjača prijeđe 150°C, punjač će prestati s punjenjem. Kada se temperatura spusti na 80°C ili se punjač isključi na približno 10 minuta, baterija se može ponovno puniti.

Zaštita od kratkog spoja: Kada dođe do kratkog spoja, rad će se automatski zaustaviti. To će biti naznačeno dugim zvučnim signalom. Samo pažljivo priključite punjač, ​​a zatim će se automatski ponovno napuniti.

Zaštita od obrnutog spajanja: Kada su (+/-) terminali greškom obrnuto spojeni, punjač će vas upozoriti isprekidanim dugim zvučnim signalom. Nakon što su terminali pravilno spojeni, ponovno će se dogoditi punjenje.


Šaljemo poštom,plaćanje pouzećem.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.
Tags
Punjač za akumulator
Digitalni punjač za akumulator
Pametni punjač za akumulator

Karta

Trgopromet-Marić d.o.o

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
21.10.2024. u 13:51
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
16 puta

Trgopromet-Marić d.o.o

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska