Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Kokotić / Delphinium mix / Sjeme
  • Kokotić / Delphinium mix / Sjeme
  • Kokotić / Delphinium mix / Sjeme
  • Kokotić / Delphinium mix / Sjeme
  • Kokotić / Delphinium mix / Sjeme
  • Kokotić / Delphinium mix / Sjeme

Kokotić / Delphinium mix / Sjeme

Cijena
1,06 €
Šifra oglasa: 9670353

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Retfala

Opis oglasa

Mix boja, od nježno plave,tamne, do roza, i ljubičaste.

Pakiranje: 10 sjemenki.
Kompletnu ponudu naših povrtnica, začinskog, ljekovitog i ukrasnog bilja možete pogledati direktno na linku:
https://planthouse.hr/kategorija-proizvoda/sjeme/sjeme-ukrasnog-bilja/


Rod Delphinium (porodica Ranunculaceae – žabnjaci) sadrži oko 250 vrsta jednogodišnjih i dvogodišnjih biljaka te trajnica pronađenih u prirodi, uglavnom u planinskim predjelima širom svijeta, osim Australije i polarnih regija. Delphinium se uzgaja zbog svojih prekrasnih cvjetova koji su sakupljeni u visoke cvjetne klasove prekrasnih blistavih boja od bijele preko nježno roze, crvene, ljubičaste, nježno plave pa sve do indigo plave.

Cvjetovi izgledom mogu biti plitko čaškasti, nekad su nalik kapici, jednostavni ili dupli, a sa stražnje strane imaju ostrugu nalik na ušiljenu kapicu vilenjaka. Većina ima vlaknasto ili mesnato korijenje, dok neki imaju gomoljasto. Prizemni listovi su dužine do 20 cm, nazubljenog ruba i plitko su ili duboko urezani na 3 – 5, a kod nekih i na 7 dijelova. Visoke vrste kokotića lijepo će izgledati u miješanim cvjetnim obrubima ili na okruglim cvjetnim gredicama gdje se mogu saditi kao zasebna skupina cvijeća koja će plijeniti poglede svojom posebnom ljepotom visokih rascvjetanih cvatova. Patuljaste vrste mogu se saditi u kamenjare. Svi dijelovi biljke ako se progutaju mogu izazvati velike neugodnosti, a dodir listova može uzrokovati iritaciju kože. Sve vrste kokotića otporne su na zimske hladnoće.



Sjeme iz naše ponude je domaći uzgoj. U proizvodnji se baziramo isključivo na prirodnoj prihrani biljaka kao što su npr. gavez i kopriva.
Svake sezone sjeme se ručno prikuplja, čisti i priprema u paketiće, te deklaracijom plombira. Fotografije našeg uzgoja nalaze se na našoj internet stranici pod sekcijom Galerija.

Poklon pakiranja šaljemo uz svaku narudžbu. Poklon paketiće šaljemo prema našem izboru ovisno o sezoni. To je naš mali doprinos kako bi obogatili Vaš vrt.





-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Molimo da svoju narudžbu napravite putem naše internet stranice WWW.PLANTHOUSE.HR gdje možete vidjeti sve potrebne informacije o načinu plaćanja, uzgoju, dostavi, i imati svoju narudžbu potvrđenu u pisanom obliku.

Kontakt mail: info@planthouse.hr
Internet stranica : WWW.PLANTHOUSE.HR


Kliknite na "POSJETITE OVU NJUŠKALO TRGOVINU" da biste vidjeli sve oglase.

Karta

Kuća-biljaka

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
10.11.2021. u 13:56
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
6032 puta

Kuća-biljaka

Svi oglasi ove trgovine