Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Kokotić bijeli / Sjeme
  • Kokotić bijeli / Sjeme
  • Kokotić bijeli / Sjeme
  • Kokotić bijeli / Sjeme
  • Kokotić bijeli / Sjeme

Kokotić bijeli / Sjeme

Cijena
0,80 €
Šifra oglasa: 23790167

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Retfala

Opis oglasa

Kokotić dupli bijeli.

Pakiranje 10 sjemenki.

Sadi se na sunčana i polusunčana mjesta i to bez obzira u kakvo tlo, sam da je dobro propusno i ne zadržava previše vlagu. Iako nije jako zahtjevan biljka i iznimno je jednostavna za uzgoj preko velikih vrućina potrebno ju je povremeno zaliti vodom, te ponekad prihraniti sa gnojivo. I visoke sorte ponekada će biti potrebno učvrstiti i poduprijeti da ne dođe do presavijanja. I redovito uklanjati ocvale cvjetove.

Višegodišnji Kokotić je vrtni cvijet i trajnica koja se uzdiže u visinu i tako ističe među ostalim cvijećem i drugim trajnicama. Cvijeta od lipnja pa sve do srpnja i onda opet od rujna do listopada i to ukoliko kada prvi put procvjeta odrežete cvijet nakon što ocvate.



Sjeme iz naše ponude je domaći uzgoj. U proizvodnji se baziramo isključivo na prirodnoj prihrani biljaka kao što su npr. gavez i kopriva.
Svake sezone sjeme se ručno prikuplja, čisti i priprema u paketiće, te deklaracijom plombira. Fotografije našeg uzgoja nalaze se na našoj internet stranici pod sekcijom Galerija.

Poklon pakiranja šaljemo uz svaku narudžbu. Poklon paketiće šaljemo prema našem izboru ovisno o sezoni. To je naš mali doprinos kako bi obogatili Vaš vrt.




Dostava je putem Hrvatske pošte.
Plaćanje je po preuzimanju ili predračunu.

Preferiramo da svoju narudžbu napravite putem naše internet stranice WWW.PLANTHOUSE.HR gdje možete vidjeti sve potrebne informacije o načinu plaćanja, uzgoju, dostavi, i imati svoju narudžbu potvrđenu u pisanom obliku.

Kontakt mail: info@planthouse.hr
Internet stranica: www.planthouse.hr


Kliknite na "POSJETITE OVU NJUŠKALO TRGOVINU" da biste vidjeli sve oglase.

Kuća-biljaka

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
30.03.2020. u 21:10
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1091 puta

Kuća-biljaka

Svi oglasi ove trgovine