Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Jerihonska ruža
  • Jerihonska ruža
  • Jerihonska ruža
  • Jerihonska ruža

Jerihonska ruža

Cijena
7,96 €
Šifra oglasa: 24516345

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Cestica, Cestica

Opis oglasa

Jerihonska ruža je simbol sreće, ljubavi, bogatstva, uspjeha, obilja, vječnosti i uspješne budućnosti. Ova jedinstvena ruža ima sposobnost preživljavanja dugih vremenskih perioda bez vode, među kojima se potpuno osuši i zatvori. U takvom stanju preživi također i do pedeset godina! Kada ju ponovo zalijete, oživi, otvori se i ozeleni.
Jeriho ruža je jedna od najzanimljivijih biljaka u svijetu jer je doslovno možete gledati kako se suha loptica otvara i budi te zeleni i vraća u život. Kroz nekoliko sati/dana ona postaje lijep grmic koji ne zahtjeva puno brige.

Održavanje:
Ona je pustinjska biljka i ne podnosi puno vode i vlage. Treba ju držati u posudi s ravnim dnom. Ona ima kratko korijenje i dovoljno joj je malo vode. Ako je polijete toplom vodom, prije će se probuditi. U roku jedan do osam sati doživjet će se nesvakidašnji prizor. Možete ju promatrati kako se ta biljka vraća u život, širi svoje grančice i kako se one zazelene.
Biljka će živjeti tjedan dana, a onda će ponovno zaspati. Najmanje dva tjedna treba pustiti biljku da se odmara. Ruža u suhom obliku ne zahtjeva održavanje,možete ju spremiti na bilo koje mjesto i kada god poželite malo magije polite ju vodom i oduševite se svaki put iznova.

Jerihonsku ružu možemo, po svjedočanstvima mnogih, aktivirati/oživjeti za različite svrhe. Ako je vaša želja povezana sa novcem ili financijama, poslom, pravnim pitanjima, morate ju postaviti u dnevnu sobu ili u ured na poslu. U slučaju da je vaša želja povezana sa osjećajima, ljubavlju, postavite ju u spavaću sobu. Za želje vezane uz zdravlje, postavite ružu u kuhinju.

PRIČA O RUŽI:
Na povratku s pohoda iz Svete zemlje, križari su ovu čudesnu biljku donijeli u Europu gdje je našla svoje mjesto u srcima i domovima mnogih Europljana sa različitim legendama među kojima je najvjerovanija legenda iz Svetog pisma: „Marija djevica se je na putu iz Nazareta žedna napila vode iz srca zatvorene ruže, te u znak zahvalnosti blagoslovila ju je i podarila joj vječni život“. Ljudi vjeruju da ova vječna biljka donosi sreću i blagoslivlja domove i život svih osoba koje posjeduju Marijinu ružu.

Ruže koje šaljem su suhe loptice koje ožive dodavanjem vode.

Vjeruje se, ako oživite ružu, zamislite nešto lijepo, ona će vas u znak zahvalnosti zbog podarenog života blagosloviti.

kmartinna

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
28.10.2019. u 20:34
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3452 puta

kmartinna

Svi oglasi ovog oglašivača