Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Samoposlužni aparat za svježe cijeđeni sok od naranče
  • Samoposlužni aparat za svježe cijeđeni sok od naranče

Samoposlužni aparat za svježe cijeđeni sok od naranče

Cijena
2.000 €
Šifra oglasa: 33475178

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

ZUMMO samoposlužni aparat ZV 25 je najbolji automatski aparat za cijeđenje agruma na tržištu.
ZUMMO proizvodi visoko kvalitetne uređaje za cijeđenje naranče koji su poznati po zaštićenom patentu za cijeđenje , naime ZUMMO je patentirao automatski stroj za cijeđenje naranče čija glavna odlika je u tome što iscijeđeni sok tijekom procesa cijeđenja ne dolazi u kontakt sa korom naranče.
Vrlo je bitan detalj da nema dodira kore sa sokom jer jedino na taj način sok zadržava slador i ne dobiva gorčinu od kore. Dobiven je efekt kao da cijedite naranču sami kod kuće, ručno.
Uređaj ima ugrađene čitače novca (kovanice i papirnati novac) te sistem povrata novca.
Uređaj radi kao frižider tako da korisnik uvijek dobije hladno svježe iscijeđen sok. Sam proces proizvodnje soka teče na način da nakon ubačenih kovanica (ili papirnate novčanice) iz gornjeg spremišta uređaj uzima unaprijed definiran broj naranči, reže ih na pola i direktno cijedi u čašu. Kupac uvijek dobiva samo sok iz tog trenutka iscijeđenih sviježih naranači.

Također uređaj se sam čisti. Posjeduje dvije posude za vodu. Iz jedne crpi vodu i pod pritiskom pere dijelove koji cijede naranču, a u drugi spremnik se skuplja voda od pranja. To pranje je programirano i automatski se obavlja svakih 2 sata. Uz to, aparat je potrebno svakih nekoliko dana detaljno oprati, kako bi sok bio maximalno zdravstveno ispravan.

Možemo vam ponuditi polovni aparat, koje je vrlo malo radio, servisiran je u ovlaštenom servisu i potpuno ispravan i to za samo trećinu cijene novog aparata.

Karta

Kostolany

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
13.11.2023. u 11:23
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2311 puta

Kostolany

Svi oglasi ovog oglašivača