• UMIJEĆE RATOVANJA ZA ŽENE, Chin-Ning Chu
  • Nemoj propustiti priliku!

UMIJEĆE RATOVANJA ZA ŽENE, Chin-Ning Chu

Cijena
49,85 €
Šifra oglasa: 43008442

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Grad
Stanje
novo

Opis oglasa

Upravo u trenutku kada žene u zapadnoj civilizaciji preuzimaju vodeća mjesta u biznisu i državnim poslovima, pojavljuje se ova adaptacija drevnog remek djela kineskog filozofa-generala Sun Tzua. Kineska književnica i publicistica Chin Ning Chu prilagodila je njegov jedinstveni ratni priručnik, star 2500 godina, zahtjevima današnjeg vremena i ženskom načinu rukovođenja.

Želite li preobraziti svoje slabosti u snagu ? Uspjeti u poslu ne kršeći moralne norme? Ugraditi svoj stil i životnu filozofiju u sve što poduzimate ? General-filozof Sun Tzu je prije 2500 godina u jedinstvenom priručniku za ratovanje predstavio principe pobjede neprijatelja lukavošću i sa što manje gubitaka. Svaka od strategija u njegovu UMIJEĆU RATOVANJA počinje u razumijevanju sebe i svijeta u kojem živimo, traži poznavanje vlastitih snaga i slabosti te kreativnost u primjeni.

UMIJEĆE RATOVANJA ZA ŽENE dokazuje koliko su Sun Tzuove strategije bliske ženama, koje radije izbjegavaju izravan sukob i probleme rješavaju pregovorima, a više od obračuna u kojima pobjednik uzima sve, vole rasplete u kojima svi pobjeđuju.

Chin-Ning Chu svjetski je poznata govornica i autorica bestselera "Thick Face, Black Heart". Smatraju je jednom od najboljih poznavateljica djela Sun Tzua, što dokazuje svojim spisateljskim radom i tv-nastupima.

Izdavač: PROFIL Zagreb, 2007. g. Broširan tvrdi uvez, 209 str. Prev. Zdenka Sajko. Format: 20 x 14,5 cm. Knjiga je nova. S police knjižare.

E-mail: carlitotruta1609@gmail.com

DOSTAVA KNJIGA - Hrvatska i inozemstvo

Karta

Karlovyvary

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  22232 Zlarin, Šibensko-kninska, Hrvatska
Oglas objavljen
29.09.2024. u 11:12
Do isteka još
Oglas prikazan
101 puta

Karlovyvary

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  22232 Zlarin, Šibensko-kninska, Hrvatska

Povezani oglasi