• Ratko Martinović - Psihodelici
  • Nemoj propustiti priliku!

Ratko Martinović - Psihodelici

Cijena
19,90 €
Šifra oglasa: 44952022

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Malešnica
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Nakladnik: Ratko Martinović - vlastita naklada
Broj stranica: 225
Godina izdanja: 2019.
Format: 17,0 x 24,0 cm
Uvez: Meki

Halucinogen je psihoaktivni agens koji uzrokuje halucinacije, osjetne anomalije i druge subjektivne promjene u mislima, emocijama i svijesti. Premda se psihodelike često izjednačava s halucinogenima, oni su jedna od četiriju podvrsta i šire svijest na lucidan način uz popratnu duboku introspekciju i moćne vizije dok empatogeni korisniku pojačavaju emotivni podražaj, disocijativi ga odvajaju od svijesti uz osjetilnu disocijaciju koja uključuje i sjećanje, identitet i osnove percepcije, a delirijanti sužavaju svijest do razine da korisnik pada u delirij, gubi svaku mogućnost samokontrole i nalazi se u stanju tik do trovanja.
Koje su halucinogene biljke koristili naši stari? Koje su razlike između europskih, južnoameričkih i afričkih svetih biljaka? Što su osnove psihodeličnog iskustva? Tko su najpoznatiji psihonauti? Kako izgleda povijesni presjek psihonautike? Što nas očekuje u budućnosti? Tko su Digitalni Vilenjaci?
Ratko Martinović je podcaster, publicist i pisac iz Slavonskog Broda s trajnom adresom u Zagrebu. Za psihoaktivne biljke se počeo interesirati prije desetak godina, a svoje prvo psihodelično iskustvo doživio je s ayahuascom te se od tada posvetio pisanju blogova u Večernjem listu, kanabis aktivizmu i osobnom eksperimentiranju s različitim stanjima svijesti. Uz ovu knjigu paralelno piše i roman o tematici

Karta

rea07

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
17.09.2024. u 15:05
Do isteka još
Oglas prikazan
13 puta

rea07

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska