Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Hell Let Loose PS5

Hell Let Loose PS5

Cijena
35,17 €
Šifra oglasa: 38155922

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Čakovec - Okolica, Savska Ves
Stanje
novo

Opis oglasa

*NOVO - ORIGINALNO ZAPAKIRANO - RAČUN*

Pridružite se sve većem iskustvu Hell Let Loose - tvrdokorne pucačine iz prvog lica iz Drugog svjetskog rata s epskim borbama 100 igrača s pješaštvom, tenkovima, topništvom, dinamičkim pomicanjem bojišnice i jedinstvenom metaigrom inspiriranom RTS-om.

Borite se u najpoznatijim bitkama Zapadne fronte, uključujući Carentan, Omaha Beach i Foy i više. Ovo je borba u potpuno novom razmjeru... s glomaznim tenkovima koji dominiraju bojnim poljem, ključnim opskrbnim lancima koji pokreću bojišnice, vi ste kotačić u stroju kolosalnog kombiniranog ratovanja. Hell Let Loose vas stavlja u kaos rata, zajedno s dubokim vozilima kojima upravljaju igrači, dinamično razvijajućom bojnom linijom i ključnim igranjem usmjerenim na jedinicu koje upravlja plimom bitke.

Sadrži više od 9 širokih karata modeliranih na stvarnim izviđačkim slikama i satelitskim podacima, cijelo bojno polje podijeljeno je u velike sektore zarobljavanja - što omogućuje pojavu i stalno jedinstvenu igru ​​koja sukobljava dvije snage od pedeset igrača u borbi do smrti preko polja, mostova , šume i gradovi na bojišnici koja se neprestano razvija. Kada se sektor osvoji, on će generirati jedan od tri resursa za vaš tim, stvarajući složenu meta-igru koja će utjecati na marš vašeg tima do pobjede.

Proizvod možete naručiti putem WebShopa na stranici:

www.gaming-shop-vranovic.hr

Zapratite nas i na društvenim mrežama

Facebook: @gamingvranovic

Instagram: gaming_shop_vranovic

Gaming Shop Vranović d.o.o.
Savska Ves, Radnička 99
40000 Čakovec
OIB: 21522244603

Web trgovina prodavača

Karta

Gaming Shop Vranović

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
06.04.2023. u 09:03
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
335 puta

Gaming Shop Vranović

Svi oglasi ove trgovine