• Rukohvati za HS Echelon FDE
  • Nemoj propustiti priliku!

Rukohvati za HS Echelon FDE

Cijena
53,91 €
Šifra oglasa: 44518042

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Medveščak
Stanje
novo

Opis oglasa

Rukohvati za HS Echelon FDE

Veličine: S i L

Rukohvati za HS Echelon FDE predstavljaju ključan dio opreme za svakog korisnika oružja HS Echelon, nudeći izvanrednu funkcionalnost, ergonomiju i izdržljivost.

Ovi rukohvati su dizajnirani kako bi poboljšali kontrolu i udobnost prilikom korištenja oružja, osiguravajući tako optimalne performanse i sigurnost.

Materijali i Izrada
Rukohvati su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji su odabrani zbog svoje izdržljivosti, otpornosti na udarce i na vremenske uvjete te sposobnosti pružanja čvrstog i sigurnog hvata.

Korišteni materijali će dodatno poboljšati prianjanje čak i u mokrim ili u znojnim uvjetima, povećavajući kontrolu i smanjujući mogućnost klizanja.

Ergonomija i Dizajn
Rukohvati su ergonomski oblikovani kako bi odgovarali različitim veličinama ruku i stilovima hvatanja, omogućavajući korisnicima da održe prirodan i udoban položaj ruke tijekom dugotrajne upotrebe.

Dizajn uključuje konture, udubljenja i ispupčenja koja pružaju dodatnu potporu i smanjuju umor, čime se poboljšava preciznost ciljanja i smanjuje vrijeme reakcije.

Kompatibilnost i Montaža
Rukohvati za HS Echelon dizajnirani su tako da budu potpuno kompatibilni s ovim specifičnim modelom oružja, osiguravajući laganu i sigurnu montažu bez potrebe za dodatnim modifikacijama ili alatima.

Sustav brze montaže omogućava korisnicima brzu i jednostavnu zamjenu ili nadogradnju rukohvata, prilagođavajući oružje specifičnim potrebama i preferencijama.

Prilagodljivost i Personalizacija
Neki modeli rukohvata mogu nuditi dodatne opcije prilagodljivosti, kao što su izmjenjivi backstrapovi za različite veličine dlanova, podesive teksture ili boje, omogućavajući korisnicima da prilagode svoje oružje osobnom stilu i funkcionalnim zahtjevima.

Ova prilagodljivost povećava ukupnu vrijednost i funkcionalnost oružja, čineći ga prilagođenim individualnim potrebama.

Ovo su dodaci koji pružaju poboljšanu kontrolu, udobnost i performanse prilikom korištenja oružja. Pažljivo osmišljeni s obzirom na materijale, ergonomiju, kompatibilnost i prilagodljivost, ovi rukohvati predstavljaju vrijednu nadogradnju za svakog vlasnika HS Echelon oružja.

Bilo da se radi o profesionalnoj upotrebi, sportskom streljaštvu ili osobnoj obrani, kvalitetni rukohvati mogu značajno poboljšati iskustvo korištenja i učinkovitost oružja.

Web trgovina prodavača

Karta

Hunter Zagreb

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.07.2024. u 18:18
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
175 puta

Hunter Zagreb

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi