• Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom
  • Nemoj propustiti priliku!

Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom

Cijena
79,99 €
Šifra oglasa: 45137847

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Marka
Ostale marke
Stanje
novo s etiketom

Opis oglasa

Dječji sat s funkcijom pozivanja i lokatorom – plavi
Daljinsko isključivanje sata putem aplikacije
Blokiranje poziva izvan dozvoljenih brojeva
Praćenje arhivskih ruta kretanja djeteta
Slanje glasovne poruke putem chata
Zaslon osjetljiv na dodir, tipke
Otključavanje licem (Face Unlock)
GPS, LBS, WiFi lokator
Pedometar i alarm za aktivnosti
SOS tipka za hitne slučajeve
Ugrađeni štoperica i mjerač vremena
Promjena lica zaslona za personalizaciju
Prijenos fotografija u realnom vremenu
Veliki kapacitet baterije
Podrška za aplikaciju Forever Care
Dječji pametni sat s funkcijom poziva i lokatorom – inovativan uređaj koji omogućuje sigurnost vašeg djeteta i jednostavan način komunikacije, a sve to bez potrebe za mobilnim telefonom. U današnjem vremenu, kada djeca postaju sve samostalnija, ovaj sat pruža roditeljima potreban mir, omogućujući im da uvijek budu u kontaktu s djetetom i da prate njegovu lokaciju u stvarnom vremenu.

Komunikacija i sigurnost na prvom mjestu

Ovaj pametni sat nudi telefonske i video pozive, kao i mogućnost slanja glasovnih poruka putem chata, čime osigurava neprekidnu povezanost između vas i vašeg djeteta. Bez obzira gdje se nalazili, dijete može jednostavno stupiti u kontakt s vama ili vi s njim, bez potrebe da posjeduje mobilni telefon. Svi pozivi mogu se obavljati putem SIM kartice, što olakšava komunikaciju.

Briga o sigurnosti nikada nije bila jednostavnija! Opremljen je funkcijama GPS-a, LBS-a i WiFi lokatora, što omogućuje precizno praćenje lokacije djeteta. Uz to, funkcija praćenja arhiviranih ruta kretanja omogućuje vam da vidite gdje se dijete kretalo tijekom dana. Tu je i praktična funkcija Geofencing, koja vam omogućuje postavljanje sigurnih zona za kretanje vašeg djeteta. Ako dijete napusti unaprijed definirano područje, dobit ćete obavijest putem aplikacije.

Daljinska kontrola i zaštita

Sat pruža visoku razinu kontrole uz funkcije kao što su daljinsko isključivanje sata putem aplikacije i blokiranje poziva izvan dozvoljenih brojeva. Na taj način, možete spriječiti neželjene pozive i osigurati da dijete komunicira samo s osobama od povjerenja. Također, putem aplikacije možete onemogućiti korištenje sata tijekom školskih sati ili za vrijeme spavanja, čime osiguravate da sat ne ometa djetetove obaveze.

Za hitne situacije, tu je SOS tipka koja omogućuje djetetu da jednim pritiskom pošalje poziv za pomoć. Ova funkcija pruža dodatni sloj sigurnosti, znajući da vaše dijete uvijek može brzo reagirati ako se nađe u neugodnoj situaciji.

Zabava i korisne funkcije

Osim što osigurava sigurnost i komunikaciju, pametni sat donosi i niz zabavnih i edukativnih mogućnosti za vaše dijete. Sat dolazi s ugrađenim igrama koje razvijaju djetetove reflekse, motoriku i matematičke vještine, čineći ga idealnim suputnikom tijekom dugih putovanja ili slobodnih trenutaka. Sat također ima ugrađeni fotoaparat, što omogućuje djetetu da snima fotografije i odmah ih dijeli s vama putem chata, stvarajući uspomene koje traju.

Sat je opremljen funkcijom otključavanja licem (Face Unlock), što vašem djetetu pruža dodatnu razinu sigurnosti pri korištenju uređaja. Dodatno, funkcije poput pedometra, štoperice i alarm za aktivnosti potiču dijete na zdrav i aktivan život.

Tehničke karakteristike i trajnost

Pametni sat ima zaslon osjetljiv na dodir i dodatne tipke za jednostavno rukovanje. Njegov LCD zaslon od 1,4 inča s rezolucijom 240×240 piksela nudi jasnu sliku, dok je sam zaslon zaštićen 3H staklom, što ga čini otpornim na udarce i ogrebotine. Sat dolazi s velikim kapacitetom baterije od 800 mAh, koja omogućuje do 2,5 dana korištenja bez potrebe za punjenjem. Uz to, sat je otporan na prskanje vode (IP65), što ga čini savršenim za svakodnevno nošenje, bez obzira na vremenske uvjete.

Aplikacija Forever Care omogućuje roditeljima jednostavno upravljanje svim funkcijama sata, pružajući potpunu kontrolu nad sigurnošću i zabavom djeteta.

Zašto odabrati ovaj pametni sat?

Komunikacija bez telefona: Telefonski i video pozivi te slanje glasovnih poruka.
Sigurnost na prvom mjestu: GPS, LBS i WiFi lokator, Geofencing i SOS tipka za hitne slučajeve.
Daljinska kontrola: Blokiranje neželjenih poziva, isključivanje sata na daljinu.
Zabava i učenje: Igrice, fotoaparat, personalizacija zaslona.
Izdržljivost i dugotrajnost: Veliki kapacitet baterije, vodootporan dizajn, otporan na ogrebotine.

Ovaj dječji pametni sat s funkcijom poziva i lokatorom savršen je za roditelje koji žele osigurati sigurnost svog djeteta, a pritom mu omogućiti da uživa u slobodi i istraživanju. Naručite ga već danas i osigurajte svom djetetu idealan omjer sigurnosti, zabave i funkcionalnosti!

Web trgovina prodavača

Karta

Siguran Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
08.10.2024. u 18:45
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
9 puta

Siguran Dom

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi