Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • DELIMANO SOKOVNIK - NOVO!
  • DELIMANO SOKOVNIK - NOVO!
  • DELIMANO SOKOVNIK - NOVO!
  • DELIMANO SOKOVNIK - NOVO!

DELIMANO SOKOVNIK - NOVO!

Cijena
39,68 €
Šifra oglasa: 12292445

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Stanje
novo

Opis oglasa

DELIMANO SOKOVNIK (Jack LaLane's POWER JUICER). Kvalitetan uređaj u originalnoj ambalaži, izuzetno malo korišten i nigdje oštećen. Idealan za poklon ili prirodne Smoothije od voća i povrća!
Delimano ekspres sokovnik brz,efikasan i jednostavan za korištenje i održavanje,kupljen prije godinu dana i plaćen 999kn preko TV prodaje i jako je malo korišten, a prodajem ga zbog nedostatka mjesta u maloj kuhinji.

Karakteristike:
Delimano Power Juicer Express je mali i kompaktan, oštrice od nerđajućeg čelika, veliki otvor za voće i povrće; poboljšan odvod za sok - bez curenja i kapljanja. Nema prostora između cjediljke i posude za sakupljanje pulpe - manje gubitaka. Za samo nekoliko sekundi imate svježe iscijeđen sok - nije potrebno prethodno rezati voće i povrće što rezultira sa čak 30% više soka u odnosu na ostale sokovnike. Vrlo je tih pri radu, motor centrifugalni neograničenog trajanja. Kompaktan dizajn – ne zauzima mnogo prostora Delimano Power Juicer Express - zdravlje u čaši soka. Motor je velike jačine (3.000 okretaja u minuti,200w) i oštrice od nerđajućeg kirurškog čelika omogućavaju maksimalne performanse ovog kuhinjskog aparata.

Primopredaja moguća u Zagrebu, Zaboku ili Krapini ili šaljem poštom/tiskom.
*
GRATISI UZ KUPNJU NEKOG OD MOJIH OGLASA!
POGLEDAJTE I OSTALE OGLASE :)

MarlaSinger19

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
18.12.2019. u 02:44
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4242 puta

MarlaSinger19

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača