Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • UNIVERZALNA AUTO DIJAGNOSTIKA OBD2 ELM 327+ SCANMASTER

UNIVERZALNA AUTO DIJAGNOSTIKA OBD2 ELM 327+ SCANMASTER

Cijena
39,82 €
Šifra oglasa: 2741042

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

ELM327 USB ver. 1.5 USB interfejsa -

U CIJENU JE UKLUČEN NAJBOLJI PROGRAM ZA AUTO DIJAGNOSTIKU SCANMASTER KOJI JE NA HRV. JEZIKU.


------POGLEDATI VIDEO------


http://www.kdijagnostika.hr/proizvod_komplet_scanmaster.html?gclid=CPysvLrL4aQCFQmSzAodDUajLA
(NA GORE NAVEDENOM LINKU MOŽETE VIDJETI SVE MOGUČNOSTI SCAN MASTERA)


Podrška:

USB verzija interfejsa sa novim ELM327 chipom nudi Vam podršku za rad sa svim podvrstama OBDII protokola (više o OBDII standardu pročitajte ovdje). OBDII standard za dijagnostiku prvo se počeo koristiti u Americi 1996. godine. U Europi je proglašen obaveznim 2000. godine za benzince i 2003 za sve ostale uključujući i diesel-e. Kod nekih Europskih i Japanskih proizvođača vozila OBDII sistemi počeli su se ugrađivati već nakon 1996 (neki modeli VAG, Volvo, Ford...), dok su neki čekali da ovaj standard postane zakonska obaveza (Fiat, Opel...). ELM327 podržava i rad sa najnovijim OBDII sistemima koji koriste tzv. CAN-BUS sabirnicu. CAN-BUS je buducnost autodijagnostike i svako novo vozilo koje izalazi koristi upravo ovaj način komunikacije.
Iako je ELM327 prvenstveno namjenjen za rad sa novijim vozilima koja koriste OBDII, neki programi (SCANMASTER) mogu preko njega komunicirati i sa OBD1 sustavima što mu proširuje upotrebljivost i na neke starije modele automobila.

Mogućnosti:

mogućnosti ELM327 sistema ponajprije ovise o programu za autodijagnostiku koji koristite. Besplatni programi kao što je npr. ScanTool omogućiti će Vam čitanje i brisanje grešaka te brojčani prikaz parametara rada motora (očitanja sa senzora motora). Ukoliko se koristi neki od jačih programa kao što je Scanmaster mogućnosti su proširene dodatnim funkcijama kao što je grafički prikaz stanja senzora, I/M statusi, rezultati kontinuiranih i nekontinuiranih testova, test lambda sonde, mjerenje snage, momenta i potrošnje goriva i sl.


Ostale karakteristike:

Dijagnostički sustav sa ELM327 interfejsom pruža mogućnost rada sa osnovnim dijagnostičkim funkcijama na bilo kojem novijem automobilu i sve to uz minimalnu cijenu. To ga čini idealnim za ulazak u svijet dijagnostike gdje se uvjek može koristiti kao baza koju će naknadno biti lako nadograditi specijaliziranim alatima za pojedine grupe vozila gdje Vam se ukaže potreba za naprednim funkcijama (recimo VAG-COM sistem za VAG grupu). Uz komplet se isporučuje CD sa driverima i besplatnim softverom (SCANTOOL) za dijagnostiku te upute za instalaciju i rad na hrvatskom jeziku.
Kod ovog modela interfejsa elektronika je zatvorena u posebnom aluminijskom box-u, a spajanje na USB port računala vrši se pomoću priloženih kabela.
I ovaj uređaj moguće je pojačati odličnim SCANMASTER programom koji dodaje podršku za brojne starije modele i dodatne dijagnostičke funkcije, a uz to je na hrvatskom jeziku.

KONTAKT :
kupihr@gmail.com
099 7676 413


Za područje grada Zagreba dostava je besplatna, a plaćanje prilikom preuzimanja.
U ostale dijelove Hrvatske šaljem poštom (poštarina cca20 kn), a plaćanje je pouzećem.

U slučaju da se ne javim slobodno me možete kontaktirati na e-mail ili SMS porukom

kupihr

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
31.08.2014. u 14:47
Do isteka još
oglas istekao

kupihr

Svi oglasi ovog oglašivača