• Stan NOVOGRADNJA u najpoželjnijem kvartu Krapine! (prodaja)
  • Stan NOVOGRADNJA u najpoželjnijem kvartu Krapine! (prodaja)
  • Stan NOVOGRADNJA u najpoželjnijem kvartu Krapine! (prodaja)
  • Stan NOVOGRADNJA u najpoželjnijem kvartu Krapine! (prodaja)
  • Stan NOVOGRADNJA u najpoželjnijem kvartu Krapine! (prodaja)
  • Nemoj propustiti priliku!

Stan NOVOGRADNJA u najpoželjnijem kvartu Krapine! (prodaja)

Cijena
226.500 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 44919734
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Stambena površina
    102,92 m²
  • Broj soba
    3-sobni

Osnovne informacije

Lokacija
Krapinsko-zagorska, Krapina, Centar
Tip stana
U stambenoj zgradi
Broj etaža
Jednoetažni
Broj soba
3-sobni
Kat
Prizemlje
Ukupni broj katova
4
Stambena površina
102,92 m²
Godina izgradnje
2024.
Godina zadnje renovacije
2024.
Broj parkirnih mjesta
1
Balkon/Lođa/Terasa
Terasa
Šifra objekta
1510036

Opis oglasa

Prodaje se moderan stan na izvanrednoj lokaciji nadomak samog centra Krapine.

Na blago uzvišenom terenu (nema bojazni od poplava, klizišta terena itsl.) u izgradnji je zgrada koja se sastoji od tri moderna stana. Radi se o lokaciji unutar kvarta koji je smatran najpoželjnijim u gradu, nadomak svim glavnim prometnim pravcima.

Moderan stan u prizemlju ukupne površine 102.92m² uključuje ulazni prostor, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom u open space konceptu, dvije spavaće sobe, suvremeno uređenu kupaonicu i izbu. Natkrivena terasa od 13.42m² idealna za opuštanje i uživanje u toplim ljetnim večerima.

Zgrada je u postupku izgradnje isključivo visokokvalitetnim materijalima; termo fasadom 15cm i vanjskom stolarijom s troslojnim staklom, što osigurava izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Protupožarna i protuprovalna vrata, komarnici na svim prozorima, parket umjesto laminata, te klimatizacijski sustav pružaju vlasniku maksimalnu sigurnost i udobnost. Stan također ima uključeno parkirno mjesto.

Grijanje centralno kroz kombinirani plinski bojler.

Zgrada je spojena na gradski vodovod, struju i gradsku kanalizaciju.

U ovoj visokoj Roh - Bau fazi izgradnje opcionalno kupac ima pregršt individualnih mogućnosti za personalizaciju nekretnine. Visoki roh bau obuhvaća izvedbu građevine na pripremljenim temeljima, izvana kompletno gotovo osim podnih obloga. Unutra se stan dovodi do faze završnih obrtničkih radova, naravno uz prikladnu korekciju cijene sukladno dogovoru kupca sa vlasnikom.

Uporabna dozvola kao i planirani datum mogućnosti useljenja očekuje se do kraja tekuće godine.

Lokacijski nekretnina smještena na svega 3 minute lagane vožnje od samog centra Krapine, 19 minuta od Zaboka, 19 minuta do Aquae Vivae Terme u Krapinskim Toplicama,te samo 30 minuta od Zagreba (Podsused), prometna povezanost ove nekretnine je iznimna.

Škole, trgovine, parkovi, vrtići, javni prijevoz, igrališta, kino - sve nadohvat ruke.

Zbog svoje površine, oblika, položaja i lokacije ova je nekretnina iznimno atraktivna i ovakve su prilike sve rijeđe u ponudi.

Krapina kao političko, upravno i kulturno središte Krapinsko-zagorske županije i najveći grad Hrvatskog Zagorja, nalazi se na samom sjeverozapadu Republike Hrvatske. Smještena je na 46.1° sjeverne geografske širine i 15.9° istočne geografske dužine.

Područje Grada Krapine, kao jedinice lokalne samouprave u Krapinsko-zagorskoj županiji i županijsko središte, prostire se na površini od 48 km2. Na sjeveru graniči s općinama Đurmanec i Jesenje, na istoku s općinama Radoboj i Mihovljan, na zapadu s općinom Petrovsko, a na jugu susjedne su joj općine Krapinske Toplice i Sveti Križ Začretje. Dobra je povezanost i sa obližnjim gradovima Zabokom i Pregradom.

Suvremena auto-cesta Zagreb – Macelj povezuje Grad Krapinu sa Zagrebom na svega 42,5 km, a do graničnog prijelaza Macelj 17,0 km. Autocestom su osigurane vrlo dobre veze prema zapadnom dijelu Slovenije (Celje, Ljubljana) kod čvora Krapina, također prema Varaždinu (oko 50 km), te u nastavku prema Mađarskoj.

Na području Grada Krapine uglavnom se razvija mala privreda i obrtništvo među kojima je najviše zastupljeno graditeljstvo, zatim tiskarstvo, brojne trgovačko – ugostiteljske djelatnosti te špediterske djelatnosti, čijem je razvitku pridonijela blizina graničnog prijelaza. Budući da je to zahtijevao opseg i tijek roba u putničkom i robnom prometu s inozemstvom u 2005. god. u Krapini je ustrojena Carinarica Krapina što tvrtkama s područja Grada i županije olakšava poslovanje vezano za inozemstvo.

Grad Krapina je sve obrtnike koji se bave tkz. "starim zanatima" oslobodio plaćanja poreza na tvrtku, komunalne naknade i spomeničke rente s namjerom da se i kroz taj vid pomoći pomogne opstanku takovih zanata. Grad Krapina pomaže gospodarstvenicima i kroz sufinanciranje kamata na kredite.

Vlasništvo je uredno 1/1.

Zainteresirani ste za razgledanje ove sjajne prilike?

Slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam omogućili da je osobno istražite i doživite sve što nudi.

ID KOD AGENCIJE: 1510036

Slavko Lež
Asistent u posredovanju
Mob: 098/988-9886
Tel: 01/211-0039
E-mail: slavko.lez@dogma-nekretnine.com
www.dogma-zagreb.com

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Grijanje

  • Sustav grijanja: Etažno plinsko centralno

Podaci o objektu

  • Novogradnja
  • Gradski plin
  • Gradski vodovod
  • Gradska kanalizacija

Dozvole

  • Vlasnički list
  • Građevinska dozvola

Kupaonica i WC

  • Broj kupaonica s WC-om: 1
  • Broj WC-a: 1

Dogma nekretnine

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
14.09.2024. u 02:53
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
66 puta

Dogma nekretnine

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska