• Eksluzivan poslovni prostor / prostori - Zagreb centar, Ilica / Cvjetn (prodaja)
  • Nemoj propustiti priliku!

Eksluzivan poslovni prostor / prostori - Zagreb centar, Ilica / Cvjetn (prodaja)

Cijena
1.200.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 44120648
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Površina
    220,00 m²
  • Broj prostorija
    6

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad
Namjena poslovnog prostora
uslužna djelatnost
Pozicija poslovnog prostora
U zgradi
Površina
220,00 m²
Broj prostorija
6
Kat
1
Šifra objekta
100

Opis oglasa

Eksluzivan gospodski, izuzetno prostran i po mnogočemu poseban stan koji može služiti također i kao poslovni prostor / prostori (bilo uredski ili za uslužne djelatnosti), smješten u najužem centru grada u Ilici, odmah uz Cvjetni trg, u zgradi na 1 katu, koja broji samo 2 kata. Do Trga bana Jelačića je svega cca 150 metara, a Cvjetni trg je iza ugla, u neposrednom susjedstvu. S obzirom na svoju lokaciju, svi potrebni sadržaji za život nalaze se nadohvat ruke.

Ovaj izuzetan stan / poslovni prostor zauzima kompletan 1. kat manje stambene zgrade u Ilici, a sastoji se od ukupno 6 uglavnom prostranih soba, loggie s pregršt danjega svjetla, 2 kuhinje, 2 kupanice s toaletom, dodatnog toaleta, ulaznog predprostora i hodnika.

Stan / poslovni prostor ima stambenu površinu od cca 190 m2 te prostran tavanski prostor od cca 100 m2, u koji se ulazi kroz vrata unutar samoga stana, i koji se može koristiti u različite svrhe.

Drugom polovicom 2020. godine stan / poslovni prostor je dobrim dijelom renoviran te dodatno konstrukcijiski pojačan na svim mjestima. Zgrada u potresu nije pretrpjela konstrukcijska oštećenja.

Visina stropova je 3.50 m, vrlo debeli zidovi (oko 1 metar), koji čuvaju od hladnoće zimi a od topline ljeti. Dupla drvena stolarija u vrlo dobrom stanju. Grijanje na plin, na peći u sobama, a topla voda na strujni bojler.

Stan / Poslovni prostor je u iznimno dobrom stanju, i to do zadnjeg detalja, vrlo pomno i pedantno održavan. Prodaje se sa kompletno namještenim kuhinjama i kupaonicama.

Stan / poslovni prostor ima i sustav video nadzora.

Kompletno krovište je renovirano 2020. godine, a fasada zgrade je u procesu obnove, što sve zajedno čini u potpunosti renoviranu eksluzivnu nekretninu u srcu grada.

Postoji mogućnost preinake stana / poslovnog prostora u dva u potpunosti odvojena stana / poslovna prostora, primjerice jedan od cca 120 i jedan od cca 70 m2, u kojem bi slučaju svaki imao odnosno zadržao postojeće posebno brojilo za plin i struju, te također svoj odvojen i zaseban ulaz, svoju kuhinju i kupaonicu, kao i sve drugo poput "normalnog" zasebnog stana / poslovna prostora. Kvadratura i broj soba pojedinog stana / poslovnog prostora može također i varirati odnosno odstupati od navedene mogućnosti podjele istog, već prema želji i potrebi kupca.

Čisto vlasništvo, 1/1, tereta nema.

Preporuka agencije!

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.

ID KOD AGENCIJE: 100

Panprojekt nekretnine
Mob: +385 99 873 6246
Tel: +385 99 873 6246
E-mail: info@panprojekt.hr
www.panprojekt.hr

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Grijanje

  • Sustav grijanja: Peć na plin

Komunalije

  • Gradski plin
  • Gradski vodovod
  • Gradska kanalizacija

Dozvole

  • vlasnički list

Tehnika

  • Alarmni sustav
  • Portafon

Panprojekt

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
14.06.2024. u 03:33
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
64 puta

Panprojekt

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska