• Četverosobni stan, Sveta Klara, NKP 82.70 m2 (prodaja)
  • Četverosobni stan, Sveta Klara, NKP 82.70 m2 (prodaja)
  • Nemoj propustiti priliku!

Četverosobni stan, Sveta Klara, NKP 82.70 m2 (prodaja)

Cijena
231.450 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 45259938
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Stambena površina
    82,70 m²
  • Broj soba
    4-sobni

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Novi Zagreb - Zapad, Sveta Klara
Tip stana
U stambenoj zgradi
Broj etaža
Jednoetažni
Broj soba
4-sobni
Kat
1.
Ukupni broj katova
2
Stambena površina
82,70 m²
Netto površina
82,70 m²
Namještenost i stanje
Nenamješten
Šifra objekta
385
Mogućnost zamjene
Nije moguća zamjena za drugu nekretninu

Opis oglasa

Četverosobni stan smješten u Svetoj Klari, NKP 82.70 m². Stambena površina iznosi 73.70 m². Stan se nalazi na prvom katu zgrade od ukupno dva kata. Sastoji se od hodnika, tri spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, blagovaone, kupaonice s wc-om, zasebnog toaleta te balkona veličine 11 m²(2.75 m²). Također, stanu pripada jedno vanjsko nenatkriveno parkirno mjesto veličine 14 m²(neto 3.50m²).
Postoji mogućnost opremanja parkirnog mjesta s punjačem za električno vozilo po specifikacijama i modelu vozila kupca. Koncept niskoenergetske gradnje, najviših standarda izolacijskih sustava i smart tehnologije upravljanja pruža dodatne pogodnosti u kvaliteti stanovanja kao i u samoj energetskoj potrošnji.
Svi stanovi su opremljeni dizalicama topline koje se koriste za grijanje i hlađenje te smart sustavom upravljanja svim uređajima, roletama i rasvjetom u stanovima. Svaka stambena jedinica biti će opremljena protuprovalnim vratima, video portafonom u boji, a pod će biti obložen parketom i keramikom. Biti će postavljena vanjska PVC stolarija s troslojnim staklima, antracit boje izvana te bijele boje iznutra. Unutarnja stolarija biti će drvena, također bijele boje. Planirani rok useljenja je ljeto 2025. godine.
LOKACIJA: Sveta Klara je iznimno mirna četvrt, bez gužve, buke i gradske vreve. Kao takva, idealna je za mlade obitelji s djecom, ali i za poslovne ljude zbog blizine glavnih prometnica i poslovne zone. Kvart karakteriziraju manje urbane vile te obiteljske kuće, a ovoj projekt omogućava život u pametnim niskoenergetskim stanovima. Sveta Klara je udaljena svega 7 km od centra Zagreba. Ovaj Zagrebački kvart svojim sadržajem prilagođen je svim dobnim skupinama. Svega par minuta hoda od lokacije gradi se Spar te je izgrađen novi vrtić. Lokacija je vrlo dobro prometno povezana. U blizini se nalazi autobusna stanica, svega 300 m udaljena od objekta te željeznička stanica, udaljena 500 m. Osnovna škola Sveta Klara udaljena je samo dvije minute pješke što ovaj objekt čini idealnim mjestom za obitelj. Trgovački centar Avenue Mall udaljen je svega 3 km, a Arena centar 4 km. U blizini se nalazi i dječje igralište, ljekarna, dom zdravlja (3km), pekara, razni ugostiteljski objekti, sportski centar, Crkva sv. Klare, frizerski salon i drugi sadržaji potrebni za život. 

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Podaci o objektu

  • Novogradnja

Funkcionalnosti i ostale karakteristike

  • Podno grijanje
  • Video Portafon
  • Protuprovalna vrata

Kupaonica i WC

  • Broj kupaonica s WC-om: 1
  • Broj WC-a: 1

Roel nekretnine

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
21.10.2024. u 00:30
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
12 puta

Roel nekretnine

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska