• TELE SYSTEM LED TV PALCO22 LX1 12V - Pixma centar Trogir
  • TELE SYSTEM LED TV PALCO22 LX1 12V - Pixma centar Trogir
  • TELE SYSTEM LED TV PALCO22 LX1 12V - Pixma centar Trogir
  • Nemoj propustiti priliku!

TELE SYSTEM LED TV PALCO22 LX1 12V - Pixma centar Trogir

Cijena
204 €
Šifra oglasa: 37214272

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Trogir, Trogir
Stanje
novo

Opis oglasa

TELE System predstavlja PALCO LED, liniju televizora s dvostrukim tunerom, digitalnim zemaljskim (DVB-T2) i satelitskim (DVB-S2) oba s 10-bitnim H.265 / HEVC kodiranjem koje kombinira visoke tehnološke performanse s maksimalnom jednostavnošću korištenja .
TV tako postaje središte kućne zabave sa stotinama zemaljskih i satelitskih kanala, talijanskih i stranih, plaćenih ili besplatnih s kvalitetom visoke definicije.
PALCO LED televizori instalirani su u dva jednostavna koraka, automatski obavljaju funkcije skeniranja, sortiranja i ažuriranja kanala, a mogu se kontrolirati i pomoću priloženog daljinskog upravljača koji je jednostavan za korištenje, s velikim tipkama za osnovne funkcije, dizajniranim posebno za starije osobe. . Spajanjem tvrdog diska na USB2.0 priključak pretvaraju se u Mediaplayer. Svi modeli su CI + Ready, kompatibilni sa TV sat i HD CAM kamerama s certifikatom Mediaset Premium.

PALCO LED idealno je rješenje za višekorisničke instalacije u hotelima i rezidencijama zahvaljujući svojoj kompatibilnosti sa SCR satelitskim sustavima i funkciji Advanced Hotel Mode koja vam omogućuje zaključavanje programskih i video postavki kao i ograničavanje maksimalne razine izlazne glasnoće.

Televizor za vaš dom i za odmor
*12V adapter za upaljač za cigarete 58040111
PALCO22 LX1 je pravi "putni TV" i nudi zabavu od 360° kod kuće, na kamperu, u kamionu ili na brodu: zahvaljujući 12V napajanju (napajanje uključeno, 12V adapter nije*, možete koristiti PALCO22 LX1 čak i izvan kuće. TV tako postaje univerzalno sredstvo zabave koje vam može ponuditi stotine besplatnih i plaćenih kanala, s kvalitetom visoke definicije, čak i tijekom vašeg odmora.

* 12V adapter za upaljač za cigarete s dodatnim kabelom od 1,5 m (kod art. 58040111 - EAN 8051511390830) dostupan je kao dodatna oprema
Novi digitalni zemaljski i tivusat
Odaberite hoćete li gledati najbolje besplatne i plaćene digitalne zemaljske kanale ili satelitske kanale: PALCO22 LX1 je zapravo DVB-T2 / S2 HEVC TV kompatibilan i s CAM-om za gledanje DTT plaćenih TV kanala i s tivusat CAM-om.

JEDNOSTAVAN daljinski upravljač 21080139
Hotelski način rada i pojednostavljeni daljinski upravljač
22-inčni TV također vam omogućuje definiranje maksimalnih audio vrijednosti, podešavanje glasnoće i odabir kanala u trenutku uključivanja te odabir izvornog signala unaprijed. Posebno je prikladan za hotele jer onemogućuje korisnicima pristup naprednijim funkcijama kao što je izbornik za upravljanje kanalima.

Osim normalnog daljinskog upravljača, opremljen je i dodatno pojednostavljenim dodatnim daljinskim upravljačem sa samo bitnim funkcijama što ga čini idealnim za hotelske goste, ali i za korištenje od strane ljudi koji nisu navikli na tehnologiju, starijih osoba ili slabovidnih zahvaljujući velikim gumbima.

Web trgovina prodavača

Karta

PIXMA CENTAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
01.06.2024. u 10:01
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
556 puta

PIXMA CENTAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska