• !!! U DOLASKU !!! MERRY FISHER 625, SUZUKI 115, EL. WINCH, GPS, WC
  • Nemoj propustiti priliku!

!!! U DOLASKU !!! MERRY FISHER 625, SUZUKI 115, EL. WINCH, GPS, WC

Cijena
24.900 €
Šifra oglasa: 45258877

Osnovne informacije

Lokacija plovila
Grad Zagreb, Sesvete, Novi Jelkovec
Proizvođač
Jeanneau
Model
MERRY FISHER 625
Godina proizvodnje
2006
Vrsta veza
suhi vez
Duljina plovila
6,33 m
Širina plovila
2,55 m
Broj ležajeva
2
Vrsta motora
vanjski
Vrsta goriva
benzin
Snaga motora
86 kW
Broj radnih sati
1.290 sati
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Plovilo u dolasku
svi računi od održavanja
Plovilo po zimi na zimskom vezu

MERRY FISHER 625 (ANTARES 650)
Plovilo s maksimalno dozvoljenom motorizacijom 115 ks
Mogućnost ugradnje: platformi, solara, voda+tuš, frižidera, bow thrustera, špiruna, bimini, washdown sustava, podvodne i ambilight rasvjete.....

Najprodavaniji model plovila na Hrvatskom tržištu.
Prostrana kabina sa svim elementima potrebnim pa čak i za vikend boravak manje obitelji.
Prednji dio kabine se pretvara u ležaj komforan za dvoje odraslih.
Dosta pretinaca ispod ležaja.
U lijevom djelu kabine velika komora ( u kojem se inače ugrađuje frižider do 49l ) te s prostorom za kamping kuhalo u pretincima za stvari.
Poklopac plastični za kuhalo se može maknuti i poklopiti donji prostor malog jastuka ( ima ispod dasku ) te se jastuk stavlja umjesto poklopca kuhala te postaje sjedište u vožnji. Radi sigurnije vožnje, tvornica je ugradila inox rukohvat na lijevom boku kabine.
Na desnom djelu kabine iza kapetanskog sjedišta je sudoper s ručnom pumpicom i dolje ugrađen kanistar za vodu od 20l te veliki pretinac ispod za stvari.
Krma u odnosu na dužinu plovila je dosta prostrana te ima integriranu preklopnu klupu po cijeloj širini krme s jastukom za sjedenje i naslon.
Prednji dio pramca je projektiran tako da se mogu ugraditi jastuci za sunčanje za dvije osobe.

Plovilo nakon dolaska prolazi INCE kontrolu i ide u danju obradu:
pjeskarenje dna od starog antifoulinga
primer
2x selfpolish antivegetativni premaz
poliranje plovila
nove grafike vrhunske kvalitete
Novi Jeanneau gumeni poklopci ispusta na krmi ( štite od povratnog vala )

Plovilo ima od opreme slijedeće:
EL. WINCH, SIDRO I LANAC
GARMIN GPS/SONDER ECHOMAP 70 DV
VHF
WC MARINE
JEDAN AKUMULATOR
BRISAČ KAPETANTSKOG STAKLA
JASTUKE I KLUPU NA KRMI


Tvrtka International Nautic Center Europe je najveći uvoznik rabljenih plovila iz Francuske, te surađuje isključivo s provjerenim brokerskim kućama koje imaju dugogodišnju tradiciju prodaje provjerenih rabljenih plovila

Kupovina brodova od provjerenih firmi kao što je International Nautic Center Europe ima nekoliko ključnih prednosti u odnosu na kupovinu od prodavača koji se bave na crno i ne plaćaju poreze:
1. **Kvaliteta i Pouzdanost**: Renomirane firme nude brodove koji su prošli sve potrebne tehničke preglede i standarde kvalitete. To znači da su brodovi provjereni i sigurni za upotrebu, smanjujući rizik od kvarova i nesreća.
2. **Ovlašteni prodavači** često pružaju servis i podršku. U slučaju problema, kupci mogu računati na stručnu pomoć i popravke.
3. **Pravne Sigurnosti**: Kupovina od legalnih prodavača uključuje sve potrebne dokumente i papire, što osigurava pravnu zaštitu kupca. Ovo uključuje ugovore, račune i potvrde o vlasništvu, koji su ključni za izbjegavanje pravnih problema i sporova.
4. **Porezne Olakšice i Transparentnost**: Kupovina od firmi koje posluju legalno znači da su sve transakcije evidentirane i da su plaćeni svi porezi. Ovo ne samo da doprinosi društvenoj odgovornosti, nego i omogućava kupcima da računaju na porezne olakšice i povrat PDV-a u nekim slučajevima.
5. **Veći Izbor i Personalizacija**: Renomirane firme često nude širi izbor brodova i dodatne opreme, te mogućnost personalizacije prema potrebama i željama kupca. To omogućava kupcima da pronađu idealan brod koji najbolje odgovara njihovim potrebama.
6. **Sigurnost Investicije**: Kupovina broda je značajna investicija. Kupovinom od provjerenih firmi, kupci osiguravaju da njihova investicija bude sigurna i da brod zadrži svoju vrijednost kroz vrijeme. Ovo je posebno važno za kasniju prodaju ili zamjenu broda.
7. **Etika i Doprinos Zajednici**: Podržavanjem legalnih firmi koje plaćaju poreze, kupci doprinose ekonomiji i razvoju lokalne zajednice. Neplaćanje poreza i rad na crno štete društvu jer smanjuju sredstva koja se koriste za javne usluge i infrastrukturu.
Ukratko, kupovina od provjerenih firmi kao što je International Nautic Center Europe pruža sigurnost, kvalitetu, pravnu zaštitu i doprinos društvu, dok kupovina od prodavača koji se bave na crno nosi značajne rizike i etičke nedostatke.

Jeanneau, Beneteau, Antares, Merry Fisher, Cap Camarat, Arvor, Ocqueteau, Quicksilver, Sea Rover, Gib sea, Rodman, Marlin, Volvo Penta, Nanni, Yanmar, Yamaha, Suzuki, Honda, brod s kabinom

Karta

INCE - International Nautic Center Europe

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Ulica Ljudevita Posavskog 23, 10360 Sesvete, Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
  • Web adresa: http://ince.hr
  • E-mail: info@ince.hr
Oglas objavljen
20.10.2024. u 20:54
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
21 puta

INCE - International Nautic Center Europe

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Ulica Ljudevita Posavskog 23, 10360 Sesvete, Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
  • Web adresa: http://ince.hr
  • E-mail: info@ince.hr