• Ubodna pila od 80 mm s laserom od 750 W
  • Ubodna pila od 80 mm s laserom od 750 W
  • Ubodna pila od 80 mm s laserom od 750 W
  • Nemoj propustiti priliku!

Ubodna pila od 80 mm s laserom od 750 W

Cijena
79,99 €
Šifra oglasa: 41704000

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo
Interna šifra
DKJS80Z6F

Opis oglasa

Predstavljamo vam vrhunsku ubodnu pilu od 80 mm s laserom koja će vaše zadatke rezanja podići na potpuno novu razinu. Ova snažna i svestrana pila idealna je za profesionalnu upotrebu, a istovremeno je jednostavna za korištenje za kućne majstore.
Snažni motor od 750 W osigurava brzo i precizno rezanje različitih materijala, uključujući drvo, plastiku, metal i keramiku. Bilo da radite na namještaju, izradi modela ili popravku, ova ubodna pila zadovoljit će sve vaše potrebe.
Ubodna pila je opremljena laserom koji vam omogućuje precizno praćenje linije rezanja. To znači da ćete postići savršeno ravne i ujednačene rezove bez grešaka. Laser je jednostavan za korištenje i omogućuje vam veću preciznost u radu.
Ergonomski oblikovana ručka osigurava udoban zahvat i smanjuje umor tijekom dugotrajne uporabe. Osim toga, pila je opremljena podesivom brzinom rezanja, što vam omogućuje podešavanje brzine prema vrsti materijala koji obrađujete. To vam omogućuje potpunu kontrolu nad pilom i postizanje najboljih rezultata.
Ubodna pila je opremljena i mehanizmom za izmjenu listova koji omogućuje brzu i jednostavnu izmjenu lista bez potrebe za dodatnim alatom. To vam štedi vrijeme i omogućuje nesmetan rad bez prekida.
Pouzdana, izdržljiva i jednostavna za korištenje, ova laserska ubodna pila od 80 mm nezamjenjiv je alat za svakog majstora. Bez obzira na vaše potrebe i zahtjeve, ova će pila dati profesionalne rezultate i olakšati vaše zadatke rezanja.
Ubodna pila Deko DKJS80Z6F odličan je alat za rad s drvetom i metalom. Lagan, robustan i ergonomski dizajn podržava ugodan rad, a mogućnost podešavanja brzine omogućuje prilagodbu određenim materijalima.
Ubodna pila ima snagu od 750 W, tako da učinkovito reže čelik do 6 mm i drvo do 80 mm. Nudi 7 postavki brzine. Kladite se na visoke performanse koje će vam znatno olakšati rad.
Dizajn uređaja dizajniran je imajući na umu potpunu udobnost. Ergonomski dizajn, dodatno opremljen gumenim umetcima, podržava udobnost i omogućuje visoku preciznost tijekom korištenja.



Napetost
230 V


Maksimalna snaga
750 W.


Kontrola brzine
7 koraka


Rotacija bez opterećenja
0 – 3000 o/min


max. dubina rezanja u čeliku
6 mm


max. dubina rezanja u drvetu
80 mm


Laserski vodič
ja

Web trgovina prodavača

Karta

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
07.09.2024. u 15:45
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
128 puta

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia

Povezani oglasi