• Motorna strižna kosilica za travu ADK tsm87-t
  • Motorna strižna kosilica za travu ADK tsm87-t
  • Nemoj propustiti priliku!

Motorna strižna kosilica za travu ADK tsm87-t

Cijena
699 €
Šifra oglasa: 44066918

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Sveti Ivan Zelina, Sveti Ivan Zelina
Stanje
novo

Opis oglasa

✅ Brza dostava
✅ Garancija 2-3 godine (ovisno o proizvođaču)
✅ Dostupni servisi i rezervni dijelovi
✅ Sigurno plaćanje
✅ Isprobana kvaliteta

Pogledajte recenzije od stotine kupaca koji već koriste ovaj proizvod na našoj web stranici, link na proizvod nalazi se na gumbu „NARUČI“ ispod!

KONTAKT
-------------------------------------------------------------------------------------
MOB: 091 920 1251
E-MAIL: info@agropower.hr
WEB: agropower.hr
-------------------------------------------------------------------------------------
Motorna strižna samohodna kosilica TSM87T-ADK. Informacije o motoru: (cc/ks/rpm) 196 cc / 5,7 KS / 2800 rpm.

STRIŽNA KOSILICA
Širina Košnje: 870 mm
Motor: 196c/4.2KW- 5,7 KS – 2800rpm
Volumen spremnika goriva: 1L
Volumen ulja: 0,5L
Visina rezanja: 20-50mm
Podesivi upravljač: Da, 3 visine
Pogonski sustav Samohodni, 1 brzina naprijed
Veličina kotača: 13″

https://agropower.hr/vrtni-alati/kosilice/benzinske-kosilice/strizna-kosilica-adk-tsm87-t/

U našoj ponudi imamo širok izbor kosilica i drugih uređaja za održavanje travnjaka, livada i okućnica. Ako tražite kosilicu za visoku travu, preporučujemo samohodne kosilice kao što su aku edition modeli s AWD pogonom. Za one koji preferiraju rotacijske kosilice, imamo rotacijske i robotizirane opcije. Ako imate brdo ili strmine na terenu, traktorska kosilica ili motokultivator može biti idealan izbor. Također nudimo traktorske modele s raznim priključcima za različite zadatke, uključujući trimer za živicu i trave. Naši partneri, kao što su Bertolini i Tomo, nude vrhunske traktorske i motokultivatore. Za profesionalnu upotrebu, tu su profi strižne kosilice, solo modeli i samohodne kosilice na struju ili baterije. Naši proizvodi koriste akumulatore visoke kvalitete i dugotrajne baterije, uključujući dvotaktne, trotaktne i četverotaktne motore, kao i dizel i benzinske opcije. Za manje dvorište ili hobi korisnike, imamo benzinske kosilice s motorima Briggs & Stratton, te ručne i aku modele. Naša ponuda uključuje i kosilice s elektro startom, što olakšava paljenje, te malčere za usitnjavanje trave. Kupite novu kosilicu ili zamijenite staru s povjerenjem. Naša ponuda je prilagođena svakom budžetu i potrebama, bilo da tražite jeftiniju opciju ili premium model s daljinskim upravljanjem i automatskim čokom. Posjetite nas i pronađite sve što vam treba za savršen travnjak. Za specijalizirane potrebe, nudimo kosilice koje koriste različite vrste goriva, uključujući mješavinu benzina i ulja za dvotaktne motore, te diesel za veće, profesionalne modele. Naši modeli su opremljeni različitim vrstama pogona, uključujući prednji, zadnji i AWD pogon, što omogućava rad na različitim nagibima i terenima. Za korisnike koji preferiraju jednostavnost, tu su kosilice s plastičnim kućištem, koje su lagane za guranje i idealne za manje površine. Dodatno, nudimo i gusjeničare za najzahtjevnije terene. U slučaju da imate specifične zahtjeve, naša ponuda uključuje i veliki izbor dodataka, kao što su košare za travu, prskalica za zaštitu biljaka, te pile za obrezivanje. Za one koji traže brz i efikasan način košnje, naši modeli s daljinskim upravljanjem omogućavaju vam da kosite travnjak bez napora. Također, nudimo kosilice s easy start funkcijom, što čini paljenje motora jednostavnijim nego ikada. Ukoliko se bavite profesionalnim održavanjem travnjaka, naši modeli s dodatnim priključcima, kao što su prskalica i flakserica, omogućuju vam da obavite sve potrebne zadatke s jednim strojem. Naša ponuda uključuje i kotače za sve vrste terena, što olakšava rad na različitim površinama, uključujući velike livade i travnjake.
Osim toga, nudimo i različite tipove akumulatorskih kosilica za one koji preferiraju ekološki prihvatljive opcije bez emisija ispušnih plinova. Naša gama proizvoda uključuje i motorne pile, prikladne za obrezivanje drveća i održavanje vinograda. Lako korištenje i za žene. Na kraju, za sve vaše potrebe vezane uz održavanje dvorišta i travnjaka, naša ponuda uključuje sve, od malih i velikih kosilica, preko strižnih modela, do najnovijih inovacija u poljoopskrbnim alatima i opremi. Posjetite nas i iskoristite naše povoljne cijene i akcije koje redovito nudimo u našim trgovinama diljem zemlje. S našim proizvodima, vaš travnjak će uvijek izgledati savršeno, bilo da je riječ o hobi vrtlarstvu ili profesionalnom održavanju terena. Za specijalizirane potrebe, nudimo kosilice koje koriste različite vrste goriva, uključujući mješavinu benzina i ulja za dvotaktne motore, te diesel za veće, profesionalne modele. Naši modeli su opremljeni različitim vrstama pogona, uključujući prednji, zadnji i AWD pogon, što omogućava rad na različitim nagibima i terenima. Za korisnike koji preferiraju jednostavnost, tu su kosilice s plastičnim kućištem, koje su lagane za guranje i idealne za manje površine. Dodatno, nudimo i gusjeničare za najzahtjevnije terene. U slučaju da imate specifične zahtjeve, naša ponuda uključuje i veliki izbor dodataka, kao što su košare za travu, prskalica za zaštitu biljaka, te pile za obrezivanje. Za one koji traže brz i efikasan način košnje, naši modeli s daljinskim upravljanjem omogućavaju vam da kosite travnjak bez napora. Također, nudimo kosilice s easy start funkcijom, što čini paljenje motora jednostavnijim nego ikada. Ukoliko se bavite profesionalnim održavanjem travnjaka, naši modeli s dodatnim priključcima, kao što su prskalica i flakserica, omogućuju vam da obavite sve potrebne zadatke s jednim strojem. Naša ponuda uključuje i kotače za sve vrste terena, što olakšava rad na različitim površinama, uključujući velike livade i travnjake. Za ljubitelje vrtlarstva, nudimo širok izbor vrtnih alata i opreme, uključujući leđne flakserice za trimanje visokih trava i žbunja. Naši web vrtni centri nude sve što vam treba za održavanje vrta, uključujući zamjenske djelove, alate za održavanje i različite vrste ulja i filtera. Osim toga, nudimo i različite tipove akumulatorskih kosilica za one koji preferiraju ekološki prihvatljive opcije bez emisija ispušnih plinova. Naša gama proizvoda uključuje i motorne pile, prikladne za obrezivanje drveća i održavanje vinograda. Na kraju, za sve vaše potrebe vezane uz održavanje dvorišta i travnjaka, naša ponuda uključuje sve, od malih i velikih kosilica, preko strižnih modela, do najnovijih inovacija u poljoopskrba alatima i opremi. Posjetite nas i iskoristite naše povoljne cijene i akcije koje redovito nudimo u našim trgovinama diljem zemlje. S našim proizvodima, vaš travnjak će uvijek izgledati savršeno, bilo da je riječ o hobi vrtlarstvu ili profesionalnom održavanju terena.

KONTAKT
-------------------------------------------------------------------------------------
MOB: 091 920 1251
E-MAIL: info@agropower.hr
WEB: agropower.hr
-------------------------------------------------------------------------------------

Web trgovina prodavača

Karta

AgroPower.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
10.09.2024. u 08:25
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1138 puta

AgroPower.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska