• 6 x Rayovac Extra Advanced 13 MF baterije za slušna pomagala
  • Nemoj propustiti priliku!

6 x Rayovac Extra Advanced 13 MF baterije za slušna pomagala

Cijena
4,65 €
Šifra oglasa: 27599976

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Nova poboljšana verzija - Rayovac Active Core Technology!
Poboljšana formula omogućuje veću učinkovitost tijekom cijelog vijeka trajanja baterije.

Tip: cink zračna baterija (cink zrak)
Primjena: slušni aparati, govorni procesori, drugi medicinski uređaji koji zahtijevaju pouzdano i učinkovito napajanje, kao i špijunski pribor, prislušni uređaji itd.
Nazivni napon: 1.45V
Model: 13 / PR48
Ostale oznake: B0134, B26PA, AC13E, PR48, HA13, 13AU, DA13, 13HPX, ZA13, PR13H
Baterije bez sadržaja žive - Hg 0%
Količina: 6 komada
Dimenzije: 7,9 x 5,4 mm
Mi smo ovlašteni uvoznik i distributer Rayovac slušnih pomagala. Baterije dolaze izravno od proizvođača, jamče svježinu i najvišu kvalitetu prodanih baterija.

RAYOVAC EXTRA ADVANCED su najčešće preporučene baterije za slušna pomagala. Smatraju se jednim od najjačih na tržištu. Oni uživaju vrlo dobro mišljenje korisnika, pohvaljeni su na raspravama.

Cink-air Rayovac baterije su vrlo visokog kapaciteta uz održavanje male težine baterije. Toleriraju pražnjenje s visokom strujom. Osim toga, oni osiguravaju vrlo stabilan izlazni napon tijekom cijelog trajanja baterije - ne bez značenja za mnoge medicinske uređaje.

Baterije imaju najveću gustoću akumulirane energije među svim mini baterijama(3x veće od srebrnih baterija i 5x veće od alkalnih baterija). Osim toga, baterije rade ispravno u širokom rasponu temperatura: od -10 do 50 stupnjeva. C.

Baterije su među najmanjim na tržištu.

Idealan izbor za osobe koje traže najkvalitetnije baterije za slušna pomagala.

Svaka baterija je pakirana u posebnu zaštitnu ambalažu koja jamči nepropusnost - sve to kako bi kupac mogao doći do proizvoda što je moguće svježe, uz potpunu iskoristivost.

Zašto je Rayovac Extra Advanced slušno pomagalo vrijedno izbora?
Izvrsna kompatibilnost i trenutna učinkovitost - Rayovac Extra Advanced baterije dokazuju se u svakom slušnom aparatu, također rade sa suvremenim slušnim implantatima i govornim procesorima!
Visoka gustoća akumuliranog naboja - najprostranija od svih baterija dostupnih na tržištu, do 5 puta više energije u usporedbi s alkalnim stanicama.
Izvrsni vijek trajanja - baterije koje se čuvaju u originalnoj ambalaži ostaju u potpunosti upotrebljive nekoliko godina! Akumulatore Rayovac Extra Advanced možete kupiti na lageru, njihova nominalna trajnost je 4 godine.
Okoliš - Rayovac Extra Advanced baterije ne sadrže živu.

Kako u potpunosti cijeniti prednosti tehnologije cinka-zraka?
Nakon uklanjanja zaštitne naljepnice, pričekajte barem približno 2 minute prije pokretanja baterije u uređaju. Ovo vrijeme je potrebno za prodiranje kisika u strukturu baterije - tek tada se akumulator aktivira i postiže odgovarajući napon za rad. Tijekom rada akumulatora također je potrebno osigurati da komora za baterije ima mogućnost daljnjeg prodiranja zraka.
Baterije će trajati dulje ako dolaze iz svježe proizvodnje (dugi vijek trajanja) te se čuvaju na suhom i hladnom mjestu (izbjegavajte skladištenje baterija na vrućim mjestima i hladnim, npr. U hladnjaku - to smanjuje životni vijek). Osim toga, vrijedi se prisjetiti da se fotoaparat isključi noću i da se dugo ne koristi. Također se preporučuje da pretinac za bateriju u fotoaparatu ostane otvoren tijekom noći - tako da se u njemu ne nakuplja vlaga, što loše utječe na baterije.
Budite oprezni: korištenje baterija koje nisu cink-zrak (alkalne baterije su mnogo slabije i mogu propuštati). Izbjegavajte pražnjenje baterija ili miješanje baterija različitih marki ili novih i starih baterija - uvijek zamijenite cijeli set. Također, bateriju nemojte držati labavo s metalnim predmetima.
Što skraćuje trajanje baterije: veća razina pojačanja u fotoaparatu, aktiviranje dodatnih funkcija, buka, dugotrajni razgovor preko telefona (uz uho), visoka vlažnost, visoke ili niske temperature, zagađenje zraka.

INTEKS-BATERIJE i AKUMULATORI

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
16.04.2020. u 14:41
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
476 puta

INTEKS-BATERIJE i AKUMULATORI

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi