• 6 x baterije za slušni aparat Power One Varta 675 MF
  • Nemoj propustiti priliku!

6 x baterije za slušni aparat Power One Varta 675 MF

Cijena
4,65 €
Šifra oglasa: 27600032

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Tip: cink zračna baterija (cink zrak)
Primjena: slušna pomagala i drugi medicinski uređaji koji zahtijevaju pouzdano i učinkovito napajanje.
Nazivni napon: 1.45V
Model: 675 / PR44
Ostale oznake: B6754, DA675N6, DA675, s675, p675, B900PA, AC675E, HA675, 675AU
Baterije bez sadržaja žive - Hg 0%
Količina: 6 komada
Kapacitet: 650mAh
Dimenzije: 11,6 x 5,4 mm
Tvrtka Varta jedan je od svjetskih lidera u proizvodnji baterija i akumulatora. Sluąni aparati s cinkovim zrakom Power One pripadaju specijaliziranoj liniji za baterije - posvećenoj slušnim aparatima i drugim medicinskim uređajima koji zahtijevaju pouzdan i učinkovit izvor energije.

Baterije proizvedene u Njemačkoj jedna su od najcjenjenijih baterija ove vrste na tržištu.
Svoj uspjeh duguju: visokoj kvaliteti, pouzdanosti, dugotrajnosti .
Baterije b. Često se preporučuju na portalima , grupama za raspravu, često se dodaju kao tvornička oprema za neke slušne aparate.

Njihov učinak i dug život su pogođenivelikog kapaciteta, a zahvaljujući posebnoj dugačkoj ručici, uklanjanje baterija iz pakiranja i postavljanje u slušni aparat sada je vrlo jednostavno i jednostavno.
Baterije dolaze iz najnovije proizvodnje.

Kako u potpunosti cijeniti prednosti tehnologije cinka-zraka?
Nakon uklanjanja zaštitne naljepnice, pričekajte barem približno 2 minute prije pokretanja baterije u uređaju. Ovo vrijeme je potrebno za prodiranje kisika u strukturu baterije - tek tada se akumulator aktivira i postiže odgovarajući napon za rad. Tijekom rada akumulatora također je potrebno osigurati da komora za baterije ima mogućnost daljnjeg prodiranja zraka.
Baterije će trajati dulje ako dolaze iz svježe proizvodnje (dugi vijek trajanja) te se čuvaju na suhom i hladnom mjestu (izbjegavajte skladištenje baterija na vrućim mjestima i hladnim, npr. U hladnjaku - to smanjuje životni vijek). Osim toga, vrijedi se prisjetiti da se fotoaparat isključi noću i da se dugo ne koristi. Također se preporučuje da pretinac za bateriju u fotoaparatu ostane otvoren tijekom noći - tako da se u njemu ne nakuplja vlaga, što loše utječe na baterije.
Budite oprezni: korištenje baterija koje nisu cink-zrak (alkalne baterije su mnogo slabije i mogu propuštati). Izbjegavajte pražnjenje baterija ili miješanje baterija različitih marki ili novih i starih baterija - uvijek zamijenite cijeli set. Također, bateriju nemojte držati labavo s metalnim predmetima.
Što skraćuje trajanje baterije: veća razina pojačanja u fotoaparatu, aktiviranje dodatnih funkcija, buka, dugotrajni razgovor preko telefona (uz uho), visoka vlažnost, visoke ili niske temperature, zagađenje zraka

INTEKS-BATERIJE i AKUMULATORI

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
16.04.2020. u 14:41
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
897 puta

INTEKS-BATERIJE i AKUMULATORI

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska