Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Bengalski macici
  • Bengalski macici
  • Bengalski macici
  • Bengalski macici
  • Bengalski macici
  • Bengalski macici
  • Bengalski macici
  • Bengalski macici
  • Bengalski macici
  • Bengalski macici

Bengalski macici

Cijena
696,79 €
Šifra oglasa: 22251223

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka

Opis oglasa

Uzgajivacnica Shining Angel ima prekrasne macice na prodaju. U novi dom odlaze cijepljeni, cipirani, ocisceni od parazita i sa rodovnikom. Spremni su za novi dom.
Vise slika i video na nasoj facebook stranici.
Cijena za kucnog ljubimca je 5250 kn
Mail- anja.ratajec@gmail.com
Web- http://bengalska-macka.com/
Fb- https://m.facebook.com/BengalskaMacka/

Bengalska mačka nastala je križanjem azijske leopard (ALC) i domače mačke. To je mačka koja ujedinjuje izgled divlje životinje i pitome naravi domače mačke. U samim počecima parenja sa divljim mačkama mužjaci su bili sterilni,kao što je slučaj kod svih hibrida. Ženke su bile od početka plodne, a mužjaci tek u kasnijim generacijama. Bengalska mačka je prvi put registrirana kod T.I.C.A. 1983, a kod FIF-e je priznata 1999.godine.
Bengalske mačke su jako društvene, dobro se slažu s ostalim kučnim ljubimcima, ne vole biti same. To su vrlo aktivne mačke, zaigrane, znatiželjne i inteligentne. Obožavaju se igrati s vodom, penjati se i skakati. Vole se popeti na najvišu točku promatranja. Zbog njenog prirodnog nagona da je stalno u pokretu. Obožava biti uključena u neku aktivnost sa svojim vlasnikom. Vrlo je interesantno i njeno glasanje. Ne samo da zna režati i zavijati, kao i većina mačaka, nego zna proizvesti i zvuk sličan cvrkutu. Želite li ovu mačku za svog kućnog ljubimca, imajte na umu njenu snažnu osobnost, samouvjerenost i otvorenost, ali i sposobnost da uvijek dobije ono što želi. Bengalska mačka voli igru i pustolovinu, stoga ako želite mir i tišinu, ovo nije mačka za vas jer joj treba puno interakcije i aktivnog društva.Izuzetno brzo uče stoga ih je lako naučiti sve trikove kao pse (sjedi,lezi,hodanje na lajni,hodanje bez lajne,daj šapu ) Vole “krasti” hranu ,vrlo brzo nauče gdje i kako se otvaraju ladice i frižder pa im obične igračke mogu vrlo brzo dosaditi,zato treba biti kreativan kad porastu.Znaju biti izuzetno glasni i brbljavi kad protestiraju,prava privilegija je imati ovakvo biče uz sebe koje bez problema komunicira sve što želi te prati i razmišlja o svakoj svrsi pokreta vlasnika. Njihova lojalnost i privženost nadmašuje svako očekivanje prema mački.One su sjena vlasnika jer ga želi pratiti gotovo u svemu.Opušteni odlazak u grad na kavu s bengalcem je vrlo lako moguče ako se s prilagodbom krene na vrijeme.A ako doma ima još dodatno društvo u obliku psa ili mačke onda je to potpuno ispunjen život.Toj vrsti je bitan i intelektualan izazov koji mu priredi vlasnik kako bi iz istog respektirao u potpunosti,uz jednako toliko fizičko rasterečenje nakon čega se pretvara u veliku mazu koja traži topli dodir ruke vlasnika.

anjakeisy

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
15.12.2018. u 21:40
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
12332 puta

anjakeisy

Svi oglasi ovog oglašivača