• ⭐ Kako pomoći djeci da prevladaju promjene, stres i tjeskobu
  • Nemoj propustiti priliku!

⭐ Kako pomoći djeci da prevladaju promjene, stres i tjeskobu

Cijena
15 €
Šifra oglasa: 45267321

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Belica, Belica
Stanje
novo

Opis oglasa

⭐Kako pomoći djeci da prevladaju promjene, stres i tjeskobu - Priručnik s aktivnostima ⭐

Osnovni podaci o knjizi
ISBN: 978-953-6097-13-5
Autor: Deborah M. Plummer
Opseg: 144 str.
Uvez: meki, šivan u hrptu
Format: 21,5 x 27,5 cm

Djeci koja teško podnose promjene, ili djeci koja su izložena neugodno visokoj razini stresa i tjeskobe, često je potrebno pomoći s razumijevanjem i upravljanjem emocijama.

Ova kreativna knjiga sadrži pristupačno napisane teorijske osnove i mnoštvo igara i aktivnosti koje mogu pomoći djeci s tim teškoćama i omogućiti im da izgrade svijest o vlastitim emocijama i emocionalnu otpornost.

"Nemojte očekivati nevolje ili brige u stvarima koje se možda nikad neće dogoditi. Držite se sunca."

Benjamin Franklin, američki državnik, filozof, izumitelj i pisac

Prvi dio donosi jednostavna objašnjenja emocija i objašnjenja zašto se ponašamo na određeni način i opisuje na koji način možemo razviti i upotrijebiti svoju maštu kako bismo mogli donositi pozitivne odluke. Drugi dio sadrži brojen aktivnosti koje omogućuju rad s pojedinim djetetom ili grupama djece. Djecu se potiče da razmišljaju o tome kako vide sebe i druge, kako se osjećaju i što bi željela postići. Autorica je pripremila i velik izbor radnih listova, koji pojačavaju učinak igara i vježbi kreativne vizualizacije, kao i savjete za roditelje o tome kako pomoći djetetu da bolje shvati svoja razmišljanja i osjećaje.

Ovaj jedinstveni priručnik s aktivnostima za fotokopiranje prvenstveno je namijenjen za rad s pojedincima i grupama djece u dobi od sedam do jedanaest godina, ali materijal se može lako prilagoditi mlađoj i starijoj djeci, kao i djeci s teškoćama u učenju. Riječ je o vrijednoj knjizi koja će dobro doći nastavnicima, pedagozima, psiholozima, defektolozima, socijalnim radnicima, roditeljima i svima koji žele pomoći djeci da prevladaju promjene, stres i tjeskobu.

Deborah M. Plummer je diplomirana logopedinja i provoditeljica tehnike kreativne vizualizacije. Ima više od dvadeset godina iskustva u vođenju grupa i individualnom radu s djecom i odraslima. Radila je kao glavna klinička terapeutkinja u Državnoj službi za zdravstvo (NHS), a sada je docentica na Sveučilištu De Montfort u Leicesteru u Velikoj Britaniji. Vodi radionice i kratke tečajeve o upotrebi mentalnih slika i izgradnji samopoštovanja u Velikoj Britaniji i inozemstvu. Autorica je nekoliko uspješnih priručnika o samopoštovanju djece i odraslih, među ostalima i vrlo popularnih knjiga Kako pomoći djeci da izgrade samopoštovanje i Dječje igre za razvoj socijalnih vještina, prevedenih na hrvatski u izdanju Naklade Kosinj.

Karta

mariot1978

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Međimurska, Hrvatska
Oglas objavljen
22.10.2024. u 00:55
Do isteka još
Oglas prikazan
11 puta

mariot1978

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Međimurska, Hrvatska