• Zlatko Krilić: Veliki zavodnik
  • Nemoj propustiti priliku!

Zlatko Krilić: Veliki zavodnik

Cijena
5,31 €
Šifra oglasa: 45203617

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

 Djelo Zlatka Krilića “Veliki zavodnik” sastoji se od četrnaest kratkih priča, u kojima glavni lik mladić Aka opisuje svoje ljubavne pothvate. Svaka priča čini cjelinu te se one mogu čitati zasebno, a poveznica su im neki od stalnih likova koji se pojavljuju i u drugim pričama. Osim glavnog junaka Ake to su još i njegovi prijatelji, Marko i Neda.

Dječak Aka zaljubljive je prirode i u svakoj priči ima novu djevojku ili simpatiju koju osvaja. Neke od tih djevojaka su Iva, Jagoda, Neda, Jasna, Dubravka, Sandra… Naglasak u pričama je upravo na Akinim ljubavnim dogodovštinama pa je glavna karakterna osobina kojom ga se može opisati upravo to da je zaljubljiv. O ostalim djevojkama ne saznajemo mnogo, osim da su vrlo lijepe i zgodne, što je Akino subjektivno mišljenje jer o svemu saznajemo iz njegove perspektive. U pozadini priče je i prijateljstvo pa u više navrata susrećemo Nedu i Marka.

Priče su kratke i šaljive te uvijek imaju neki neočekivani i humoristični završetak. Stil pisanja prilagođen je mladoj publici, kako bi se mogli poistovjetiti s glavnim likom koji je u fazi prvih zaljubljivanja i ljubavi te svih muka koje s tim dolaze. U svim pričama prevladava lagan i pozitivan ton. Djelo je podijeljeno na četiri dijela (“The End”, “Nisam ja kriv”, “Veliki zavodnik”, “Početak na mostu”), a svaki dio nosi naziv po jednoj priči iz tog dijela.

Sam naslov djela “Veliki zavodnik”, naziv je jedne od priča u kojoj glavnu ulogu preuzima neki drugi mladić koji se hvali svojim šarmom te mnoštvom cura koje mu ne mogu odoljeti, a Aka je u pozadini te upija njegove poteze misleći kako će on njega puno toga naučiti. Ali, osim te priče, naslov se odnosi na glavnom lika Aku jer s obzirom na sve njegove djevojke koje se spominju u djelu te svega što je spreman učiniti u ime ljubavi, on je zaista veliki zavodnik.

Stranica: 112
Dimenzije: 21 cm
Jezik: Zagreb
Pismo: Latinica
Stanje: Odlično
Uvez: Tvrdi
Godina: 1986

Web trgovina prodavača

Karta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (119)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
15.10.2024. u 04:06
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
8 puta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (119)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska