• Stephen L. Carter: Car oceanskog perivoja/ Crna bjelina nove Engleske
  • Nemoj propustiti priliku!

Stephen L. Carter: Car oceanskog perivoja/ Crna bjelina nove Engleske

Cijena
55 €
Šifra oglasa: 44339798

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Centar
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Car oceanskog perivojaKada je Stephen L Carter, uvaženi voditelj katedre prava sa američkog sveučilišta Yale i autor mnogobrojnih stručnih knjiga i članaka najavio da je završio svoj roman prvijenac Car oceanskog perivoja, počela je žestoka licitacija najvećih američkih izdavača...Crna bjelina Nove Engleske 

Kada je Stephen L. Carter, uvaženi voditelj katedre prava s američkog sveučilišta Yale i autor mnogobrojnih stručnih knjiga i članaka, objavio svoj prvijenac, "Car oceanskog perivoja", časopis Time Out napisao je: "Carter za crne članove visokog društva znači ono što je Henry James značio za washingtonsko društvo, vodeći nas u njihove spavaće sobe i izlažući nam bez ustručavanja njihove motive".
Jednako oštroumnom opservacijom i impresivnom moći imaginacije koja je u stanju zamisliti nevjerojatne zaplete te oslikati rijetko viđenu karakterizaciju, Stephen L. Carter vraća se u sveučilišni gradić Elm Harbor.

U središtu priče "Crne bjeline Nove Engleske" dva su sporedna lika iz Cara oceanskog perivoja, likovi koji su ujedno i najugledniji i najmoćniji afroamerički par Amerike: Lemaster Carlyle, bivši savjetnik u Bijeloj kući i dekan najuglednijeg sveučilišta u zemlji, te njegova žena Julia, prodekanica Teološkog fakulteta. Vozeći se kući jedne olujne noći, nakon pretrpljene automobilske nesreće, slučajno nailaze na truplo.

Na svoj užas, Julia će u njemu prepoznati uglednog akademika i jednog od svojih bivših ljubavnika. Ubojstvo će uzdrmati temelje njihova braka, zaprijetiti psihi njihove ionako labilne kćeri, a motiv koji je doveo do ove tragedije svoje će šokantne vibracije odaslati sve do Bijele kuće…

Stranica: 690+594
Dimenzije: 16x24
Jezik: zagreb
Pismo: Latinica
Stanje: Nova knjiga
Uvez: Tvrdi
Godina: 2002

Web trgovina prodavača

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (96)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2024. u 04:33
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
13 puta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (96)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska