• Riblja čorba
  • Nemoj propustiti priliku!

Riblja čorba

Cijena
35 €
Šifra oglasa: 44998962

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Centar
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Vicko Milatović: Riblja čorbaOvo je knjiga u kojoj su sve bitne i manje bitne informacije o najvažnijem rock bendu u Istočnoj Evropi: Kako izgleda Čorbino porodično stablo sa svih osam postava; Hronologija rada Riblje Čorbe, sa izdvojenim bitnim i ekstra bitnim datumima u karijeri benda; Diskografija, videografija i bibliografija - koji singlovi, ploče, kasete, diskovi, multimedijalni diskovi, vhs i dvd izdanja sadrže koje pesme, da li su one snimljene u studiju ili uživo, kada i ko je to objavio...

Takođe, koje knjige su do sada napisane o Čorbi; Ko su autori teksta i muzike svih do sada objavljenih pesama, kao i kojih je to 12 pesama Čorba preuzela i obradila; Kako izgledaju pojedinačne biografije Bore, Miše, Vicka, Rajka, Vlajka, Džindžera, Čuture, Ilketa, Vlade i Nidže – sve što su uradili za Čorbu ali i van nje, svaka pesma, album, koncert... Čak i to ko je od njih služio vojsku, kada i gde; Zašto su Juga, Šara, Štuks, Buki, Miško, Amadeus i Bagzi važni Čorbini ljudi; Anegdote koje su sami muzičari izabrali da nam ispričaju; Kada i gde je Riblja Čorba odsvirala 1006 koncerata ( počevši od Elemira 1978. do objavljivanja "Čorbografije").

Nema stranice u ovoj knjizi koja nije oplemenjena sa barem jednom kolor fotografijom. Tako da zabune ne može biti – tu su fotografije članova iz svih perioda, slike sa koncerata i ulaznice, autogram karte, omoti svih albuma.

Stranica: 289
Dimenzije: 21x29
Jezik: Beograd
Pismo: Latinica
Stanje: Nova knjiga
Uvez: Tvrdi
Godina: 2005

Web trgovina prodavača

Antikvarijat Biblos

4,9 (14)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.09.2024. u 01:24
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
12 puta

Antikvarijat Biblos

4,9 (14)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska