• REBECCA YARROS: Željezni plamen,Četvrto Krilo KOMPLET
  • Nemoj propustiti priliku!

REBECCA YARROS: Željezni plamen,Četvrto Krilo KOMPLET

Cijena
44,98 €
Šifra oglasa: 44339825

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Centar
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Četvrto kriloDobro došli u surovi i elitni svijet vojnog učilišta za jahače zmajeva.
Dvadesetogodišnja Violet Sorrengail trebala je pohađati Kvadrant pisara i živjeti mirnim životom okružena knjigama. Međutim, njezina majka, ujedno nemilosrdna generalica zbora, naredila je Violet da se pridruži stotinama kandidata koji teže završiti po život opasnu obuku i postati elita kraljevstva: jahači zmajeva.
A kad si sitna, niska i krhka, smrt vreba iza svakog ugla… jer zmajevi se ne združuju s nejakim ljudskim bićima. Spale ih.Kao da joj sve to nije dosta, Violet je trn u oku i prilično poželjna meta svima onima koji zamjeraju njezinoj majci krvavo gušenje pobune protiv kraljevstva. Violet će se morati osloniti na svoju domišljatost da preživi.
Hoće li joj Xaden Riorson, prokleto privlačan momak, a ujedno i potomak obitelji koja prezire njezinu majku, u tome pomoći ili odmoći?
Može li mu uopće vjerovati?
Prijatelji, neprijatelji, ljubavnici. Svi u Vojnom učilištu Basgiath imaju vlastiti cilj. Jer jednom kad si unutra, postoje samo dva izlaza: diploma ili smrt.Željezni plamenDRUGI NASTAVAK SERIJALA.Svi su očekivali da Violet Sorrengail neće preživjeti prvu godinu Vojnog učilišta Basgiath – ni ona sama nije bila sigurna da je u stanju odraditi sve zadatke koji su stavljeni pred nju.
Ali Vršidba je bila tek prva nemoguća kušnja…
Sad počinje prava obuka, a Violet se već pita kako sačuvati živu glavu. Nije problem samo u tome što je obuka mukotrpna i okrutna, čak ni u tome što je osmišljena da rastegne jahačeve sposobnosti da trpi bol onkraj svih granica – tu je i novi podzapovjednik, kojemu je osobna misija pokazati Violet koliko je točno bespomoćna – i koliko će sve biti lakše ako izda muškarca kojeg voli.
Iako je Violetino tijelo slabije i krhkije od ostalih, ona i dalje ima svoj um – i željeznu volju. A vodstvo zaboravlja na najvažniju lekciju koju ju je Basgiath naučio: jahači zmajeva kreiraju vlastita pravila.
Dok se događaji izmjenjuju munjevitom brzinom, a okolnosti na Učilištu mijenjaju iz dana u dan, Violet je uvjerena kako je više ništa ne može iznenaditi.
Međutim, jedan događaj mogao bi joj promijeniti život iz temelja…

Stranica: 548+776
Dimenzije: 148 x 205 mm
Jezik: Zagreb
Pismo: Latinica
Stanje: Nova knjiga
Uvez: Meki
Godina: 2023

Web trgovina prodavača

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (96)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
30.06.2024. u 04:53
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
13 puta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (96)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska