• Alex Ahndoril: Pronaći ću ključ
  • Nemoj propustiti priliku!

Alex Ahndoril: Pronaći ću ključ

Cijena
19,99 €
Šifra oglasa: 45181738

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Privatnoj detektivki Juliji Stark nenajavljeno na vrata dolazi vlasnik jedne od najuspješnijih švedskih obiteljskih tvrtki i pokazuje joj šokantnu fotografiju na svom mobitelu. Želi da mu Julia pomogne saznati je li počinio ubojstvo.
Dan prije imali su skupštinu tvrtke i bogatu večeru na svom imanju, a ujutro je na mobitelu ugledao fotografiju čovjeka s vrećom na glavi kako leži u lokvi krvi. On ne zna tko je snimio fotografiju, niti zna tko je čovjek na njoj, ali prije negoli slučaj prijavi policiji, želi saznati je li on ubojica, jer se ničega ne sjeća zbog prevelike količine alkohola.
Julia Stark u pomoć poziva bivšega supruga, policajca Sidneyja Mendelsona, i njih dvoje odlaze na raskošno imanje usred šume, te s osebujnim članovima obitelji pokušavaju razriješiti misterij fotografije i trupla kojeg nema.Pronaći ću ključ prvi je u novom nizu krimića Alexandre Coelho Ahndoril i Alexandera Ahndorila, autora Larsa Keplera, ovoga puta pod imenom Alex Ahndoril. Pronaći ću ključ nevjerojatno je napeta i nepredvidiva potraga, poput onih koje je vodio Hercule Poirot Agathe Christie ili Benoit Blanc u filmu Nož u leđa. Podmukli zločin mogao je počiniti samo netko od članova obitelji koji su se nalazili na imanju. Svatko od njih ima svoje skrivene motive i svatko je sposoban ubiti. Može li Julia Stark, inteligentna detektivka koja je riješila već mnoge misterije, razriješiti i ovu?

Stranica: 232
Jezik: Zagreb
Pismo: Latinica
Stanje: Nova knjiga
Uvez: Meki
Godina: 2024

Web trgovina prodavača

Karta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (119)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
12.10.2024. u 04:27
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
2 puta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (119)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska